Преминете към основното съдържание

Съживяване на увредената коса в 5 стъпки

Измъчва ли ви увредена коса с цъфтящи връхчета? Ето го указанието как да съживите косата си и да я направите по-силна. Опитайте любимите продукти от серията Moroccanoil Repair Collection. Косата ви ще бъде блестяща, гладка и здрава.

СТЪПКА 1

Измийте косата си с хидратиращия шампоан Moisture Repair. Съдържа кератин и мастни киселини, които хидратират косата и подобряват еластичността ѝ. Тя става по-здрава на вид и допир.

СТЪПКА 2

Нанесете възстановяващата маска за коса Restorative Hair Mask. Пълна е с протеини и ще укрепи увредената ви коса. Оставете я да действа 5–7 минути, изплакнете и продължете с балсама Moisture Repair Conditioner.

СТЪПКА 3

От средата на дължината до връхчетата на подсушена с кърпа коса нанесете грижата за коса Moroccanoil Treatment. Този многофункционален продукт, съдържащ арганово масло, помага за разплитане на косата, справя се с нежеланото начупване и увеличава блясъка.

СТЪПКА 4

Върху сухата коса и най-вече по връхчетата ѝ нанесете серума Mending Infusion. Продуктът веднага коригира до 90% от цъфтящите връхчета и защитава косата от бъдещо накъсване.

СТЪПКА 5

Напръскайте в косата деликатния Hair & Body Fragrance Mist. Леката мъгла с характерен аромат на мароканско масло (пикантен кехлибар със сладки цветни нотки) е съвършената точка за финал на ритуала за грижа.