Преминете към основното съдържание

Свети Валентин: Настройте се на романтична вълна

Всяка година въпросът е един и същ: „Какъв грим да избера за Свети Валентин?“ Тази година не е нужно да си блъскаш глава с него! Ще ти помогнем стъпка по стъпка да създадеш невероятна романтична визия, която ще разтопи не едно сърце.

Кожа на лицето

Безупречната кожа на лицето е най-важна за перфектния резултат от грима. Ще постигнете естествена визия, ако нанесете течен фон дьо тен с пипета за лесно дозиране, който предлага желаното покритие заради възможността за напластяване. Перфектно сработеният дует, включващ контурираща и озаряваща пудра, комбинирани с деликатни блестящи частици руж с мраморен ефект, гарантира неподражаема сияйност, която привлича вниманието на всички наоколо.

Вежди и очна линия

Ако не искате да губите време със сенки, заложете на ултра черна очна линия, например такава в писалка, с която дори и абсолютният начинаещ ще постигне перфектен ефект на котешки очи. Не забравяйте и за прецизно сресаните и оформени вежди – те са естествената „рамка“ на очите и придават на погледа дълбочина и изразителност.

Спирала

Завършете цялостния грим на очите със спирала с бързосъхнеща формула за екстра обем. Освен него, тя придава и невероятна дължина на всяка отделна мигла. Идеални са спиралите със специална четка, комбинираща къси и дълги влакна, които обгръщат с наситен цвят дори и най-малките мигли и ги повдигат до небесата.

Червило

Гримирането на очите без сенки развързва ръцете ви и при избора на нюанс за червилото. За Свети Валентин със сигурност няма да сгрешите, ако заложите на червило с розов нюанс и силна пигментация, която придава на устните романтичен оттенък.

Гланц

А ако и вие попадате сред онези хора, които предпочитат сочно изглеждащите устни, готови за сладки целувки, нанесете върху червилото любимия си гланц. Той озарява устните и ги прави просто неустоими!