Преминете към основното съдържание

Сияйна валентинска визия

Св. Валентин наближава и каквито и да са плановете ви за деня на влюбените, е крайно време да започнете да обмисляте валентинския си #makeuplook. Подготвили сме за вас инструкция за романтичен грим, подсилен с изразителна очна линия. С нейна помощ ще се сдобиете със съблазнителен, хипнотизиращ поглед.

Подготовка на лицето

Преди да се заемете с нанасянето на фон дьо тена, първо трябва да подготвите добре кожата, за да може гримът да издържи красив и свеж възможно най-дълго. Затова ще се погрижи Satin, основа за грим, която изглажда кожата и предотвратява натрупването на фон дьо тена в порите и бръчките.

Фон дьо тен

Сега идва ред на фон дьо тена Cover. Благодарение на изключителното му покритие е достатъчно да нанесете върху кожата съвсем малко количество, най-добре с помощта на навлажнена гъбичка. Можете да го използвате и като коректор под очите. В такъв случай използвайте фон дьо тен Cover два нюанса по-светъл от естествения цвят на кожата ви.

Пудра

Трайността на целия грим ще подпомогнете с фиксиращата пудра Invisible, която матира кожата и тя изглежда кадифено мека. Не забравяйте правилото при пудрата – по-малкото е повече.

Руж

"За бронзов нюанс и озаряване на кожата използвайте руж с релеф на Прага. В него ще намерите цвят за бузи и контуриращ цвят, който да нанесете под скулите. Можете също така да ги смесите и да ги нанесете върху цялата площ на скулите чак до ухото. Така ще придадете на лицето естествен вид и ще изглеждате свежи."

Вежди

Добре оформените вежди могат да повлияят значително върху цялостната ви визия и да привлекат вниманието върху очите ви. Цветът на веждите трябва да бъде в естествени тонове и да подхожда на косата. Маркерът за вежди 16H Microblade Tattoo има подобен на гребен апликатор, който при нанасяне перфектно имитира косъмчетата. Крайният резултат е изключително естествен и дълготраен.

Очна линия

С помощта на течната очна линия Precise Black с тънък апликатор, който позволява прецизни детайли, ще постигнете драматичен и съблазнителен поглед. Очертайте линия по дължината на миглите, по вътрешния ъгъл на окото и в свивката му.

Спирала

"Придайте обем на миглите с помощта на спирала. Първо ги срешете с фините косъмчета от правата страна на четчицата. С извития гребен отделете миглите от външния и вътрешния ъгъл на окото, добавете още един слой и след това срешете миглите още веднъж с четчицата с косъмчета."

Червило

"Подчертайте цялостната визия с двуфазовото червило 16H Lip Colour, което разкрасява устните, подчертава ги и ги подхранва с витамин E и натурални масла. Освен това обещава издържливост до шестнадесет часа и – което е най-важно за Св. Валентин – не се изтрива при целувки."

Списък на продуктите