Преминете към основното съдържание

Сдобийте се с прическа тип русалка като от фестивала в Кан с Bumble and bumble

Искате да научите тайната на перфектната прическа тип русалка? Тогава последвайте нашия урок, в който стъпка по стъпка ще ви покажем какви продукти използват стилистите на Bumble and bumble на филмовия фестивал в Кан, за да можете да постигнете структурираните вълни, за които мечтаете.

1. STEP

Започнете с нанасяне на Bumble and bumble Hairdresser's Invisible Oil Heat/UV Protective Primer по цялата коса като основа. Продуктът осигурява хидратация, незабавно намалява накъдрянето с 50% и предпазва косата от гореща обработка до 232°C.

2. STEP

Осигурете силна фиксация и добавете текстура със спрея за коса Bumble and bumble Bb. Strong Finish. За идеално нанасяне дръжте флакона на около 25 до 30 см от косата и напръскайте равномерно.

3. STEP

Оформете меки къдрици, като започнете от корените в посока навън от лицето с широка преса за коса. По време на процеса нанасяйте многократно спрея Bumble and bumble Bb. Strong Finish.

4. STEP

Завършете визията със спрея Bumble and bumble Hairdresser's Invisible Oil Soft Texture Finishing Spray, за да остане всичко на мястото си с безупречен блестящ финиш.

За коса като на русалка, която желаете