Преминете към основното съдържание

Как да изкушаваме със съвършени червени устни

Червено червило: От сияен черешов оттенък до елегантно Мерло. Този класически нюанс на червилото е не само моден, но и привлича вниманието към съблазнителните ви устни.

Основа

Подгответе перфектната основа с помощта на праймер за устни.

Оформете контурите на устните

Контурът на устните е ключът към дълготрайния грим върху тях. Предотвратява разтичането на червилото и прави чудеса, като придава обем на неравните и тънки устни. Започнете дефинирането от центъра на горната устна, после направете къса черта през центъра на контура на долната устна. Завършете контура в посока към ъгълчетата на устните си.

Нанесете червило

Червилото придава на грима на устните определен „je ne sais quoi“, абсолютно задължителен за перфектния грим. С помощта на четка нанесете червило, останете в очертанията на устните си. При избора на червило се уверете, че предлага оптимално покритие, има добра интензивност на цвета, копринена консистенция и дълготраен ефект.

Нашият съвет: Ако нямате четка за устни, можете да използвате и гъста четка за сенки за очи или четка за очна линия.

Дълготраен резултат

Използвайте продукт за фиксиране, който осигурява издръжливост на червилото през цялата нощ. Magic Fix създава невидим защитен слой върху устните ви, фиксира червилото, предотвратява избледняването на цвета и размазването в гънките на устните ви.

Нашият съвет: Уверете се, че устните ви са хидратирани, а не сухи, преди да нанесете червилото. Ако имате по-тънки устни, избягвайте матовите нюанси.