Преминете към основното съдържание

Оформете си красиви вълни и без маша

В нашия урок ще ви посъветваме как да оформите красиви вълни в косата си по естествен начин. Hair Heatless hair curling set на марката BrushArt не излага косата на излишна топлина и ви пести време сутрин, защото можете да направите прическата през нощта. След като се събудите е достатъчно само да свалите ролката и да оформите според желанието и настроението си. Подготвихме ви 6 лесни стъпки, които да следвате.

Стъпка 1 – Изплакване

Трябва грижливо да измиете косата и да я оставите да изсъхне наполовина или да я навлажните с пулверизатор, за да се постигне естествен ефект на вълните. За дълготраен резултат използвайте и пяна за коса.

Стъпка 2 – Разресване

Не забравяйте хубаво да разрешете косата. За целта е идеална четката BrushArt с влакна от глиган, която старателно разресва косата и я изглажда без излишно скубане, а като бонус ѝ придава блясък.

Стъпка 3 – Поставяне

Прехвърлете специалната дълга огъваща се ролка през темето и я фиксирайте отгоре с помощта на щипката.

Стъпка 4 – Сплитане

Започнете да навивате отделните кичури около ролката на нивото на челото и постепенно добавяйте нови. Действайте по същия начин и от другата страна.

Стъпка 5 – Фиксиране

Накрая фиксирайте кичурите с ластик, който да държи всичко, докато спите.

Стъпка 6 – Резултатът

След като се събудите сутринта или когато минат 3–6 часа (и косата ви е напълно суха), освободете ролката и оформете косата по обичайния начин. Можете да се радвате на бухнали вълни, които издържат през целия ден.

Любимите ви продукти за коса