Преминете към основното съдържание

Направете повече за порите си. Вижте повече от кожата си.

Като ваш партньор по въпросите, свързани с порите, Benefit има пълна колекция решения за кожата, благоприятна за порите. Открийте по-долу ПОРИфектната рутинна грижа!

СТЪПКА 1: ДВОЙНО ПОЧИСТВАНЕ

КАК ДА НАПРАВИМ ДВОЙНО ПОЧИСТВАНЕ? Нанесете POREfessional Get Unblocked, леко и меко като коприна масло за почистване на порите и премахване на грим. След него кожата ви се чувства подхранена и в добро състояние. След това използвайте The POREfessional Good Cleanup за премахване на мазнотата и замърсяванията за двойно почистване в дълбочина. Това е пенообрзен продукт за почистване на порите, който ги прави да изглеждат по-малки и подобрява външния им вид.

СТЪПКА 2: ТОНИЗИРАНЕ

С ръце нанесете 1 помпичка The POREfessional Tight’ N Toned на лицето и шията, за да подобрите вида на порите. Тази тонизираща пяна с AHA+PHA е изключително лека, попива бързо и може да се нанася просто с пръсти. Порите ви изглеждат по-малки, а кожата ви е по-нежна!

СТЪПКА 3: ХИДРАТИРАНЕ

Нанесете лекия омекотяващ хидратиращ продукт the POREfessional Smooth Sip, който с освежаващата си текстура омекотява вида на порите и хидратира кожата. Тази гел-кремообразна формула на водна основа се хлъзга лесно и хидратира кожата в продължение на 12 часа.

СТЪПКА 4 – ТРЕТИРАНЕ

Бързата маска за омекотяване на порите the POREfessional Speedy Smooth, която озарява лицето за 5 минути, можете да използвате всеки ден! Тази лека гелообразна формула се превръща в глина, която видимо подобрява външния вид на порите и помага за изравняване на неравномерната текстура. Веднъж седмично използвайте the POREfessional Deep Retreat, деликатна кремообразна маска-глина за почистване на порите, която видимо подобрява, почиства и матира външния вид на кожата, като я прави да изглежда здрава. Кое е най-хубавото? Кожата ви ще се чувства комфортно по време на нанасянето и след него.

СТЪПКА 5: ОСНОВА

Завършете ПОРИфектната рутинна грижа с ПОРИфесионални основи за грим! The POREfessional включва основи за грим и фиксиращ спрей, разработени с различни уникални свойства за специфичните нужди на всички клиенти.