Преминете към основното съдържание

Red wine girl грим за Свети Валентин с марката NARS

Как по друг начин да отпразнувате деня на Свети Валентин, освен с тези, които обичате? Това може да е семейството ви, приятелите или любовта на живота ви. А какъв ще е подходящият грим? Опитайте се да бъдете смели и за устните заложете на изразително червено червило. Освен това червилото от NARS ще издържи всяка целувка. Как да направим тази луксозна визия?

Как да изпълним NARS red wine girl грим визия:

Придайте сияйност на кожата и изравнете оттенъка ѝ с фон дьо тена NARS Sheer Glow Foundation. Изглежда много естествено, а в същото време прикрива дребните недостатъци. Озарете зоната под очите с коректора NARS Light Reflecting Eye Brightener

Стъпка 2.

Усмихнете се на себе си и на изпъкналите места по бузите нанесете течен руж NARS Afterglow Liquid Blush. Има лека, кремообразна текстура, която се разнася добре. Ружът издържа дълго и изглежда луксозно.

Стъпка 3.

Подчертайте лицето с бронзант NARS Laguna Mini Bronzing Powder. Можете да го използвате като контур, за вдлъбнатите места по лицето и линията на косата, или за да си придадете желания загар. В този случай леко преминете с бронзанта по челото, хребета на оса и горната част на скулите.

Стъпка 4.

За очите използвайте палитрата сенки за очи NARS Eyeshadow Laguna в нюанс Laguna. С най-светлите сенки озарете вътрешното ъгълче на окото, извивката подчертайте с по-тъмни. Изравнете клепача с един от средно тъмните цветове.

Стъпка 5.

После очертайте окото с молива NARS High-Pigment Longwear Eyeliner в нюанс Mambo. Над горните мигли можете леко да удължите линията към слепоочията. Нанесете по миглите няколко пласта от спиралата NARS Climax Mascara. Тя има специално оформена четчица, която разделя миглите и ги обгръща перфектно, като им придава невероятен обем.

Стъпка 6.

Оцветете устните с червилото NARS Powermatte Lipstick в нюанс night moves. То е прелестно кадифено матово, не изсушава и издържа абсолютно всичко. Можете да го нанесете директно от гилзата или да пробвате четка за устни за по-прецизен резултат.