Преминете към основното съдържание

Модерен маникюр в телесен нюанс

Ноктите в телесни цветове в никакъв случай не са скучни. В последно време те окупираха пространството в социалните мрежи и този тренд, по всичко изглежда, няма да загуби актуалност скоро. Освен това неутралният маникюр е подходящ за всякакъв повод, сезон и настроение. Е, хайде да започваме!

Стъпка 1

Започнете с базов гел лак за нокти NOBEA UV & LED, който се нанася директно по ноктите, върху които създава перфектна основа за следващите пластове. Нанасяйте го на чисти, сухи нокти. После втвърдете лака в LED лампа, също както и всеки следващ пласт от тази серия.

Стъпка 2

Продължете с гел лак NOBEA UV & LED в телесен оттенък. Можете да използвате например нюанса Blush pink #21. Нанесете го на два пласта и отново втвърдете в лампата.

Стъпка 3

Върнете се отново към лака NOBEA UV & LED, този път в нюанс Bright white #17. С помощта на тънка четчица (за декорация) започнете да оформяте тънките слоеве на горните дъги така, че да покриете по диагонал целия свободен край на нокътя. В единия край на всеки от тях удължете дъгичката до средата.

Стъпка 4

Сега започват миговете за креативност, изпълнени с декориране. Можете да почерпите вдъхновение за формите от онлайн урок или пък да създадете собствен дизайн за маникюр. Фантазията няма граници! Ние избрахме различни широки, неравномерно преминаващи линии.

Стъпка 5

За да бъдат ноктите ви блестящи и цветовете върху тях да издържат възможно най-дълго, нанесете отгоре пласт топ лак за нокти NOBEA UV & LED, който – като последна стъпка – отново втвърдете в лампата.