Преминете към основното съдържание

Little "Nude" Dress

Озарете визията си. Опитайте да облечете „Little Black Dress“ в нюд нюанси, които подчертават естествената ви красота!

Грижа за кожата

В основата на всеки грим е перфектно подготвената кожа. Не само качественият хидратиращ крем, но и почистването в дълбочина придава на лицето сияен и свеж вид. Почистващият крем Ceramides Hydrating Cleanser е подходящ за всеки тип кожа. Съдържа пет серамида и хидратиращия супергерой – хиалуронова киселина. За интензивно почистване на кожата използвайте крема в комбинация със звуковата почистваща четка USB Rechargeable Facial Cleansing Brush, която премахва всички замърсявания и остатъци от мъртва кожа. За по-обстойно почистване нанесете на лицето хидратиращия крем с хиалуронова киселина Lightweight Hydrating Gel-Cream – Hydration Boost, който заключва влагата в кожата и я поддържа хидратирана през целия ден.

Вежди и лице

За прекрасна озарена визия използвайте хайлайтъра, обогатен с блестящ кремък Bright Light Highliter с апликатор с гъбичка, който осигурява прецизно нанасяне. Ако искате да придадете на лицето си бронз или лек цветен нюанс, абсолютно задължителен продукт е тройната комбинация между бронзант, хайлайтър и руж в една палитра Ultra Sculpt & Contour Kit, която има перфектен размер за дамската чанта. Заслужава си да подчертаете и веждите, които лесно ще попълните с молива Duo Brow Definer. На другия му край ще намерите четка, с която можете да срешете излишната боя и да придате на веждите окончателен стайлинг.

Очи

Подчертайте красотата на очите си с деликатен нюд грим, който ще постигнете лесно благодарение на палитрата с 18 силно пигментирани очни сенки в неутрални цветове Forever Flawless Allure. Дълбочина на погледа ви ще придаде спиралата 5D Lash, която извива миглите, сгъстява ги, придава им изключителна дължина и ги повдига до ново измерение. Накрая фиксирайте целия грим със спрея Pro Fix, с чиято помощ гримът ви ще остане на мястото си в продължение на цели 12 часа.