Преминете към основното съдържание

Sun Kissed Latte Make-up Trend с NARS

Открийте най-новата визия за грим в стил лате! Постигнете топла и привлекателна естетика със земни тонове и кремообразни текстури с NARS. Подобрете рутината си за красота с този стилен и уютен грим, който е перфектен за всеки сезон!

  1. За перфектно и равномерно пързаляне започнете с фон дьо тен NARS SOFT MATTE. Прикрийте несъвършенствата с NARS Radiant Creamy Concealer и фиксирайте целия грим с NARS Light Reflecting Setting Powder – PRESSED.
  2. Нанесете NARS Bronzing Cream в нюанс „Laguna 2” в най-високата част на бузите и разлейте навън и нагоре по протежение на скулите, за да създадете мека, непрекъсната топлина. Разнесете малко количество върху челото и моста на носа, за да създадете още по-слънчев вид. Опитайте да добавите още едно измерение с NARS Bronzing Powder в нюанс „Laguna 2“.
  3. Добавете повече интензивност и дълбочина на очите си с палитрата NARS Eyeshadow LAGUNA. Нанесете сенки за очи със среден цвят върху целия си клепач и можете да подчертаете вътрешния си ъгъл с най-светлия нюанс. 
  4. След това нанесете няколко добри слоя NARS Climax Mascara върху горните мигли отгоре и отдолу за драматичен обем. След това целенасочено нанесете върху корените и външните мигли.
  5. Накрая, за супер сочни устни, нанесете върху устните NARS Afterglow Lip Balm в нюанс „Laguna“.

За лате грим опитайте