Преминете към основното съдържание

Как да създадем дневен грим

Не знаете как да се справите с дневния грим? Това лесно указание ще ви издаде стъпка по стъпка как да подчертаете предимствата си и да създадете съвършен грим с помощта на най-продаваните продукти от Benefit.

Лице

С върховете на пръстите нанесете праймер The POREfessional по цялата повърхност на лицето, за да създадете идеално гладка основа. После продължете с пласт коректор Boi-ing Cakeless Concealer и втрийте до пълно разнасяне, за да прикриете тъмните кръгове и несъвършенствата. Най-продаваният пудрен бронзант Hoola придава естествено топъл ефект с матов финиш. Накрая идва ружът Shellie Wanderful World Blush в сияен розов цвят!

Вежди

С къси движения на молива Precisely, My Brow Pencil в посока на естествения растеж на косъмчетата дефинирайте перфектно веждите. Когато сте доволни от формата им, ги фиксирайте с помощта на култовия 24-Hour Brow Setter, за да останат перфектни през целия ден!

Очи

Съвършен ефект на котешки очи ще създадете с очната линия They’re Real! Xtreme Precision Liner. Уникалната спирала BADgal BANG! пък придава на миглите ви невиждан обем. Срешете ги от коренчетата до краищата, като същевременно движите четката от едната на другата страна – по този начин ще постигнете страхотен обем и ще боядисате всяка отделна мигла.

Устни

Финалът на целия Bene’Look грим идва с емблематичния продукт Benetint: руж и боя за устни в едно с целодневна издръжливост! Просто го нанесете по устните и напластете за постигане на по-голяма интензивност.