Преминете към основното съдържание

"Направете впечатление със семпъл дневен грим "

"Без значение дали през деня ви очаква работен маратон, обяд с приятелка или пък любовна среща, с този универсален дневен грим ще изглеждате страхотно във всяка ситуация. "

Добавете интензивност

За да постигнете безупречен и дълготраен грим на очите, преди да го нанесете използвайте основа под сенки за очи. Нанесете я с пръст или с четка за коректор.

Светли сенки за очи

Плоската четка за грим ще ви свърши страхотна работа при нанасяне на по-светли сенки под най-високата част на веждите, във вътрешните ъгълчета и в центъра на клепачите.

Тъмни сенки за очи

Дефинирайте формата на клепача и долната линия на миглите с по-тъмни сенки. За да подчертаете извивката на окото си, започнете при външното ъгълче и с помощта на малка четка с кръгови движения нанесете сенките в гънката на клепача в посока към вътрешното ъгълче. След това леко подчертайте външната третина от долната линия на миглите.

Спирала

За достатъчно подхранване и подготовка на миглите преди класическата спирала използвайте подхранваща. И не забравяйте за долните мигли. По този начин видимо ще удвоите обема им и ще направите погледа си още по-чувствен!

Червило

Никакво разтичане на червилото оттук нататък! Очертайте сърчицето на горната устна и центъра на границата на долната устна с контуриращ молив за устни. После свържете тези линии с ъгълчетата на устните. Накрая нанесете червилото с малка четчица. Не забравяйте да хвърлите червилото в дамската чанта, за да можете да освежите цвета винаги, когато е необходимо.

Руж

За здрав и свеж вид нанесете руж по скулите си – от слепоочията косо към бузите.