Преминете към основното съдържание

Барби визия с колекцията NARS Light Reflecting and Afterglow

Сияй, Барби! Няма значение дали сте на 18 или по-възрастни. Вашето вътрешно Барби заслужава едно нещо – здрава и сияйна кожа. Следвайте това ръководство в стъпки от NARS Education & Artistry Director Charly Barbier за вашия момент „Прожектори към Барби“.

СТЪПКА 1:

След подготовка с грижа за кожата и основата за грим NARS Smooth & Protect нанесете нежно фон дьо тена NARS Light Reflecting Foundation. Започнете в средата на лицето и прелейте към краищата. Не забравяйте да покриете и врата и ушите си, за да не изглежда фон дьо тенът като маска.

СТЪПКА 2:

Сега използвайте хайлайтъра NARS Light Reflecting Undereye за повдигната визия. Просто докоснете пръст под окото си и издърпайте нагоре към слепоочията. За максимален ефект нанесете слой от коректора NARS Radiant Creamy Concealer. Можете да използвате хайлайтъра NARS Light Reflecting Undereye Brightener за освежаване в течение на деня или за допълнителна доза сияние.

СТЪПКА 3:

Барби кожата няма да е завършена без малко цвят Барби. Ружът NARS Afterglow Liquid в култовия нюанс бестселър Orgasm е най-добрият цвят за бузите ви. Поставете върху скулите и прелейте внимателно с четка или пръсти. За по-интензивен цвят можете да нанесете няколко слоя.

СТЪПКА 4:

Засенчете останалите Барбита с идеално овлажнени бляскави устни. Нанесете върху устните си новото червило NARS Afterglow Sensual Shine Lipstick с масло от моной и манго. Ако покритието не е достатъчно, винаги можете да добавите още!

Това е всичко, което ви трябва за перфектна, бляскава Барби кожа. За повече забавление опитайте да добавите малко очна линия от спирала, за да добавите фокус на погледа си. Сега можете да се наслаждавате на бляскава Барби кожа с предимствата на истинска грижа за кожата!