Преминете към основното съдържание

Визия за рокерки

Събудете рокерката в себе си. Оставете се да бъдете очаровани от заразяващия грим #rockstargirlfriend с продуктите, които трябва да притежавате. Остава само… да разберете как става.

СТЪПКА 1

За абсолютно безупречна кожа на лицето започнете с нанасяне на фон дьо тен Even Better Clinical Serum Foundation SPF 20 (ние използвахме нюанс CN70). Този сатенено-матов фон дьо тен с действие на серум предлага равномерно покритие, така че кожата ви ще изглежда още по-добре. И всичко това без съдържание на масла.

СТЪПКА 2

Фиксирайте фон дьо тена с пудра Blended Face Powder в нюанс 20 Invisible blend. Тази лека насипна пудра е идеална за всеки тип кожа на лицето и перфектно минимизира порите.

СТЪПКА 3

Сега на ред идват магнетичните очи на рокерката! Най-напред ги рамкирайте с очна линия Quickliner for Eyes Intense в нюанс Intense Ebony. Тази автоматична течна очна линия в молив с богата пигментация предлага дълготрайна издръжливост и цвят, който е устойчив на докосване, вода и размазване. Не забравяйте леко да втриете молива за опушен ефект.

СТЪПКА 4

Накрая нанесете червило Pop Lip Colour + Primer в нюанс  04 Beige Pop. Луксозната му формула, която не натоварва устните, комбинира наситен цвят с изглаждащ праймер, Лесно се разнася и придава модния матов финиш. Цветът на устните остава перфектен и ги поддържа приятно хидратирани.