Bath & Body Works Tutti Dolci White Mocha Kiss

крем за тяло за жени 226 гр.

Bath & Body Works Tutti Dolci White Mocha Kiss крем за тяло за жени 226 гр.
Bath & Body Works Tutti Dolci White Mocha Kiss крем за тяло за жени 226 гр.
Bath & Body Works Tutti Dolci White Mocha Kiss крем за тяло за жени 226 гр.
крем за тяло за жени 226 гр.
20,90лв.

Код: BBO0546 | Остават последните 5 бр.
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
четвъртък, 18.10.2018 г.
Bath & Body Works Tutti Dolci White Mocha Kiss
крем за тяло за жени 226 гр. | 20,90лв.

Информация за парфюма Bath & Body Works Tutti Dolci White Mocha Kiss

Парфюмираният крем за тяло Bath & Body Works Tutti Dolci White Mocha Kiss ще стане неделима част от вашата дневна грижа за кожата. Отлично хидратира, подхранва и придава неустоим аромат на парфюма от същата линия.

За марката Bath & Body Works

                                               Парфюми "Bath & Body Works"

"Bath & Body Works"- аромат на душевното равновесие и релакс."Bath & Body Works" е подразделение на "L Brands",занимаваща се с дизайн на бельо,продукти за лична хигиена и красота,към която спада и световноизвестната марка Victoria's Secret. Марката "Bath & Body Works" е една от водещите марки в областта на личната хигиена, аромати за дома и не на последно място- парфюми.

Марката "Bath & Body Works" е създадена през 1990 г., в Охайо, САЩ. Разраства се много бързо и днес представлява една от най-любимите и купувани марки парфюми в Америка.Марката се гордее с ангажимента си в търсене на най-новите аромати и тенденции по света,за да може да предложи на клиентите си продукти от най-висок клас.

Стремежът на "Bath & Body Works" е клиентите да подобрят емоционалното си и психологическо благосъстояние,чрез прости приятни ежедневни "ритуали" за лични хигиена.За тази цел,марката създава широка гама от продукти с доказан ефект.Наред с продуктите за лична хигиена,марката разполага и със солидни колекции парфюми,първият от които е представен през 2005г.

Парфюмите ""Bath & Body Works" за дами и господа,са създадени в тясно сътрудничество с реномирани дизайнери на парфюми като Онорин Блан,Климон Гаваро и Давид Апел.Всички предлагат внимателно подбрани аромати с терапевтичен арома-ефект,които заедно с красивата си опаковка,ги правят подходящи за подарък на практика за всеки.

Направете всеки ден от вашето пътешествие по-приятен с аромати от ""Bath & Body Works".

 

 

Menu