Bath & Body Works Marble

поставка за ароматизатор за автомобил с клипс

Bath & Body Works Marble поставка за ароматизатор за автомобил   с клипс

Код: BBO01645 | Този продукт не е в наличност

Проследяване на наличността на стока

Подарък за вас
Сега можете да закупите продуктите на марката Bath & Body Works с 15% отстъпка! За да използвате намалението въведете код bb15bg в кошницата за покупки. Отстъпката не е валидна за намалени продукти или продукти на разпродажба. Насладете се на стилните аромати на Bath & Body Works!
Bath & Body Works Marble

Проследяване на наличността на стока

Информация за парфюма Bath & Body Works Marble

Поставката за ароматизатор за автомобил Bath & Body Works Marble освен своята практична функция е идеално естетично допълнение в купето. Благодарение на сменяемите пълнители можете да сменяте ухаещия в автомобила аромат според вашите предпочитания .

За марката Bath & Body Works

 

Bath & Body Works – това е любов от първо вдишване. Една от най-големите американски козметични марки е специализирала в козметика за тяло и битови аксесоари с най-невероятни ухания. Тя винаги търси най-интересните тенденции и неустоими ароматни комбинации, предоставящи ви удоволствие всеки ден.

Философия на Bath & Body Works е предоставяне на пълно удоволствие за хората, извършващи приятните ритуали на всекидневната лична грижа. За тази цел марката създава широка гама козметични продукти с оригинални аромати. Козметиката за тяло Bath & Body Works се разработва в сътрудничество с реномирани парфюмерийни майстори.

Много популярни са и свещите Bath & Body Works, които сътворяват уникална комфортна атмосфера във всеки дом. Модерният и игрив дизайн на свещите е чудесно допълнение към интериора.

Направете и вие своя ден ухаещ с ароматните продукти на марката Bath & Body Works.

Оценка Bath & Body Works Marble

Добавяне на ново мнение

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!