Bath & Body WorksGray Soft поставка за ароматизатор за автомобил закачащ се

Bath & Body Works Gray Soft поставка за ароматизатор за автомобил закачащ се
Bath & Body Works Gray Soft поставка за ароматизатор за автомобил закачащ се

Този продукт не е в наличност | Код: BBO03319

Направете по-приятни дългите пътувания със стилен аксесоар, който ще разнообрази интериора на автомобила ви. Държачът на ароматизатори за автомобил Bath & Body Works Gray Soft ще ви позволи лесно да прикрепите аромата към вентилационния отвор. А когато ароматът ви омръзне или изветрее? Няма нищо по-лесно от това да го смените с нов пълнител.

Характеристики:

  • прикрепя ароматизатора към вентилационния отвор
  • позволява лесна смяна на пълнителите
  • стилен аксесоар, който ще разнообрази и украси интериора на колата

Начин на употреба:
Поставете в държача любимия си аромат. След това го прикрепете към вентилационния отвор на автомобила.

Състав

Обезпечен от
халка

Bath & Body Works – това е любов от първо вдишване. Една от най-големите американски козметични марки е специализирала в козметика за тяло и битови аксесоари с най-невероятни ухания. Тя винаги търси най-интересните тенденции и неустоими ароматни комбинации, предоставящи ви удоволствие всеки ден.

Философия на Bath & Body Works е предоставяне на пълно удоволствие за хората, извършващи приятните ритуали на всекидневната лична грижа. За тази цел марката създава широка гама козметични продукти с оригинални аромати. Козметиката за тяло Bath & Body Works се разработва в сътрудничество с реномирани парфюмерийни майстори.

Много популярни са и свещите Bath & Body Works, които сътворяват уникална комфортна атмосфера във всеки дом. Модерният и игрив дизайн на свещите е чудесно допълнение към интериора.

Направете и вие своя ден ухаещ с ароматните продукти на марката Bath & Body Works.