Banana Republic Banana Republic W парфюмна вода за жени

2×
Banana Republic Banana Republic W парфюмна вода за жени
Banana Republic Banana Republic W парфюмна вода за жени
125 мл.
58,90лв.

Код: BRE0003 | в наличност повече от 3 бр.

Опаковката на продукта може да е различна от тази, показана на изображението.

1
СПИДИ
сряда 23.06.2021 г.
Лично получаване
сряда 23.06.2021 г.

Описание Banana Republic Banana Republic W
Състав

Banana Republic Banana Republic W е невероятно нежен и прелестен дамски аромат. Ще Ви впечатли със семплия си състав на цветя и с изключително въздушния си характер, подходящ предимно за горещи летни месеци. Banana Republic W може да се употребява при всяко едно събитие, но предимно там, където изисквате по-дискретен и ненатрапчив аромат. W отива на жени, които не се нуждаят да се крият зад впечатляващи аксесоари и залагат на естествения вид и природната красота.  

Марката, носеща ироничното име Банана Републик, е създала тази приятна композиция от влажен летен бриз, нежната красота на цветята и блестящите мигове от живота на жената и я поставила в минималистичен флакон. Прозрачното чисто стъкло е украсено с лъскава метална капачка. Чисто бялата кутийка, както и флаконът, с нищо не нарушават нежността и баланса на самия аромат. Семплостта, красотата и свежестта ще впечатли всекиго на пръв поглед. 

Нежният мотив на водна лилия се появява в началото на парфюма на Banana Republic. Съблазнителният и нежен аромат се смесва постепенно със страстната амбра, намираща се в сърцевината на аромата. Привържениците на медните ухания ще зарадва базата с примес на екстракт от мед, който отлично ще се слее с кожата на тялото Ви, от която ще ухае невероятно дълго. Целият аромат е като нежно докосване от любим човек, което толкова много обичате да усещате. 

Марката Банана Републик започна през 80-те години да предлага сафари облекло. Стана все по-популярна и постепенно се разпространи в почти цял свят. Днес е сред водещите производители на луксозни облекла и същевременно и на модерни аромати.  Парфюмите Banana Republic не са у нас все още толкова добре познати. Но това никак не променя факта, че те са невероятни продукти. Предлагат отлична елеганция, приятна класика и по-свежи варианти за мъже и жени от всички възрастови групи.

Banana Republic Banana Republic W е изключително нежна и свежа милувка от цветя, къпещи се в благотворните златни медови нотки. Жената, която ще си облече тази магия на чистота и нежност, никога няма да изпита скърбите на ежедневието и винаги ще излъчва добро настроение и вътрешен баланс!

Състав

композиция
кехлибар, крем, мед
Вид аромат
Цветни

За марката Banana Republic

Парфюми Banana Republic | Banana Republic е наследник на дъщерното дружество Gap Inc., което е създадено през 1978 г. от семейство Ziegler. в началото те създавали обувки и хигиенични аксесоари.Името Banana Republic се използва чак през 1983 г. Още през 1996 г. тази фирма има повече от 200 магазина в САЩ. С течение на времето те се ориентират и в производството на парфюми с марката Banana Republic. Всички продукти се продават в луксозни опаковки, които подчертават  уникалните аромати.

Оценка Banana Republic Banana Republic W2