Преминете към основното съдържание
Banana Republic Banana Republic W парфюмна вода за жени
Banana Republic Banana Republic W парфюмна вода за жени
Banana Republic Banana Republic W парфюмна вода за жени
композициякехлибар, крем, мед
Вид ароматЦветни

Banana Republic Banana Republic W е невероятно нежен и прелестен дамски аромат. Ще Ви впечатли със семплия си състав на цветя и с изключително въздушния си характер, подходящ предимно за горещи летни месеци. Banana Republic W може да се употребява при всяко едно събитие, но предимно там, където изисквате по-дискретен и ненатрапчив аромат. W отива на жени, които не се нуждаят да се крият зад впечатляващи аксесоари и залагат на естествения вид и природната красота.  

Марката, носеща ироничното име Банана Републик, е създала тази приятна композиция от влажен летен бриз, нежната красота на цветята и блестящите мигове от живота на жената и я поставила в минималистичен флакон. Прозрачното чисто стъкло е украсено с лъскава метална капачка. Чисто бялата кутийка, както и флаконът, с нищо не нарушават нежността и баланса на самия аромат. Семплостта, красотата и свежестта ще впечатли всекиго на пръв поглед. 

Нежният мотив на водна лилия се появява в началото на парфюма на Banana Republic. Съблазнителният и нежен аромат се смесва постепенно със страстната амбра, намираща се в сърцевината на аромата. Привържениците на медните ухания ще зарадва базата с примес на екстракт от мед, който отлично ще се слее с кожата на тялото Ви, от която ще ухае невероятно дълго. Целият аромат е като нежно докосване от любим човек, което толкова много обичате да усещате. 

Марката Банана Републик започна през 80-те години да предлага сафари облекло. Стана все по-популярна и постепенно се разпространи в почти цял свят. Днес е сред водещите производители на луксозни облекла и същевременно и на модерни аромати.  Парфюмите Banana Republic не са у нас все още толкова добре познати. Но това никак не променя факта, че те са невероятни продукти. Предлагат отлична елеганция, приятна класика и по-свежи варианти за мъже и жени от всички възрастови групи.

Banana Republic Banana Republic W е изключително нежна и свежа милувка от цветя, къпещи се в благотворните златни медови нотки. Жената, която ще си облече тази магия на чистота и нежност, никога няма да изпита скърбите на ежедневието и винаги ще излъчва добро настроение и вътрешен баланс!

Banana RepublicBanana Republic W парфюмна вода за жени

2×
Разпродажба
Безплатна доставка
48,00лв.
Спестете 21%
125 мл.
37,90лв.

Повече от 5 бр. са в наличност | 30,32лв. / 100 мл., вкл. ДДС | Код: BRE0003

Опаковката на продукта може да е различна от тази, показана на изображението.

1
Искам да науча повече за гравирането
СПИДИ
сряда 22.05.2024 г.
Лично получаване
още утре вторник 21.05.2024 г.