Banana RepublicAlabaster парфюмна вода за жени

Banana Republic Alabaster парфюмна вода за жени
Banana Republic Alabaster парфюмна вода за жени
100 мл.
53,90лв.

Код: BRE00229 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
вторник 26.10.2021 г.
Лично получаване
вторник 26.10.2021 г.

Описание Banana Republic Alabaster
Състав

Banana Republic Alabaster е чувствен цветен аромат за жени. Копнеете ли за богати и великолепни тонове на загадъчна красота и съблазън? За да бъде елегантни по всяко време. Вие не се задоволявате с малки неща и Вашият стандарт е много висок. Този аромат Ви дава уникален коктейл от самоувереност и чар, скрити в тъмен флакон, който е направен от ценно дърво. Парфюмът Alabaster е съблазнителна комбинация от от цветя и мускус, на която просто никой не може да устои! Опитайте чувствената харизма, която ще Ви даде този аромат от луксозната марка Banana Republic.

В началото се усеща поразителен акорд на елегантен лотос. След известно време, интензитетът се омекотява  и се усещат нотки на кралицата на цветята, сладка роза. В крайна сметка,по кожата Ви се усеща  чувствен мускус, който остава за невероятно дълго време.

Луксозната марка за дрехи Banana Republic предлага и красиви аромати. Парфюмите на  Banana Republic вълнуват само истинските ценители и любители на изисканите тонове. Чувственост, чар и висока елегантност са основните есенции на парфюмите. Мъжете и жените по цял свят обожават тези аромати, които са несъмнено едни  от най-добрите на пазара парфюми. Вземете, например, цветния коктейл от увереност и сексапил под формата на парфюм Banana Republic Alabaster  и няма да съжалявате.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
лотос
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
роза
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
мускус
Вид аромат
Цветни, Дървесни

За марката Banana Republic

Парфюми Banana Republic | Banana Republic е наследник на дъщерното дружество Gap Inc., което е създадено през 1978 г. от семейство Ziegler. в началото те създавали обувки и хигиенични аксесоари.Името Banana Republic се използва чак през 1983 г. Още през 1996 г. тази фирма има повече от 200 магазина в САЩ. С течение на времето те се ориентират и в производството на парфюми с марката Banana Republic. Всички продукти се продават в луксозни опаковки, които подчертават  уникалните аромати.

Оценка Banana Republic Alabaster