BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 Ultra Culr 2071EPE за изправяне на косата

BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 Ultra Culr 2071EPE за изправяне на косата
BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 Ultra Culr 2071EPE за изправяне на косата
(BAB2071EPE)
167,90лв.

Код: BBL1588 | в наличност повече от 4 бр.
1
СПИДИ
вторник 13.04.2021 г.
Еконт
вторник 13.04.2021 г.

Описание BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 Ultra Culr 2071EPE
Характеристика

Описание:
Пресата за коса Babyliss Pro Straighteners Ep Technology 5.0 Ultra Culr 2071EP е устройство с перфектна технология за третиране на всички типове коса. Лесно и бързо можете да създадете перфектната прическа, без да увреждате косата. Пресата гарантира бързото загряване и стабилност на температурата по цялата дължина на косата. Това изключително мощно устройство е най-нежно към косата. Плочките са направени от новоразработен материал, който изправя косата без да я уврежда.
Пресата Ep Technology 5.0 Ultra Culr 2071EP включва саморегулиращ се сегмент от най-новите технологии, Advanced Heat Management, който позволява прецизно и постоянно електронно регулиране на температурата. Тази технология позволява мигновено нагряване на устройството и така  да се постигне много висока температура и да се осигури термична стабилност на около половин градус. Плочките от нанотехнологиите Sol-Gel имат ново керамично покритие, съдържащо титанови микросфери. С тази технология, плочите са по-плавни и гарантират гладко плъзгане на косата без излишно триене, което увеличава защитата на косата.
Ep Technology 5.0 Ultra Culr 2071EP е отлично устройство за домашна или професионална употреба. С това устройство лесно може да се създаде прическа, която да Ви хареса и да бъде ваш верен помощник в ежедневната грижа за косата.

Ефекти:

 • изправяне на косата с превъзходна технология, предназначена за всички типове коса
 • лесно и бързо създаване на перфектната прическа, без да уврежда косата
 • осигурява бързо нагряване и стабилност на температурата по цялата дължина на косата

Удобства:

 • позволява точен и постоянен електронен контрол на температурата
 • нано-титаниевата технология удължава трайността на плочите с 40% и доставя изключителна устойчивост при висока температура; Sol-Gel технология
 • позволява лесно приплъзване ; Advanced Heat Management System ™ - мигновени топли плочи, поддържа стабилно представяне
 • заоблени плочи Ceramic технология
 • движещите се плочи позволяват по-добър контакт с косата
 • на върха на устройството остава хладно за лесно боравене
 • изолационният край осигурява по-голямо удобство ;захранващ кабел с дължина 2.7 m; предупредителни светлинни температурни нива

Технически параметри:

 • напрежение 230 V
 • 3 възможни опции за настройка на температурата: 170-200 ° - 230 ° C
 • размер на плоскостите: 2.5 х 9см

Приложение:
Свържете кабела и натиснете бутона з0/1 веднъж. Избраната температура е най-ниската: 170 ° С .За да изберете по-висока температура, натиснете бутона отново. За боядисана коса е препоръчително да избере най-ниските температури, за твърда и непокорна коса, а най-високата. Всеки LED мига, докато достигне до желаната температура.

Характеристика

Тип захранване
mрежов

За марката BaByliss PRO

BaByliss Pro е френска марка, ангажирана с производството на висок клас електроуреди за оформяне на косата. Марката е основана през 60-те години на миналия век, когато известният парижки фризьор г-н Лелевр, разработва първата електрическа маша за коса в своето фризьорско студио, недалеко от Айфеловата кула.

Електроуредите BaByliss Pro са подходящи за професионални фризьори и за домашна употреба. В своя широк асортимент марката BaByliss Pro предлага многобройни видове преси за коса, маши, машинки за подстригване, сешоари и специални продукти за коса. BaByliss Pro сътрудничи с известни личности от света на модата и стилизиране на косата и постоянно разработва нови технологии.

Уредите BaByliss Pro се характеризират с качествена повърхностна обработка и уникални възможности, специално предназначени за различни типове коса. Уредите BaByliss Pro са изключително ефективни и щадящи косата. Благодарение на тези и много други прекрасни качества, те печелят доволни потребители по целия свят.

Оценка BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 Ultra Culr 2071EPE