Axe Wild Green Mojito & Cedarwood тоалетна вода за мъже

Axe Wild Green Mojito & Cedarwood тоалетна вода за мъже
Axe Wild Green Mojito & Cedarwood тоалетна вода за мъже
50 мл.
11,90лв.

Код: AXE00902 | в наличност повече от 3 бр.
1
СПИДИ
понеделник 26.07.2021 г.
Лично получаване
понеделник 26.07.2021 г.

Описание Axe Wild Green Mojito & Cedarwood
Състав

Забравете за притесненията си и се пуснете по течението. Тоалетната вода Axe Wild Green Mojito & Cedarwood ще се превърне в идеалния аксесоар за всеки мъж, който държи на лежерния стил и следва инстинктите си.

  • цитрусов аромат
  • дървесен аромат
  • за активния и енергичен мъж
  • аромат, подходящ за всекидневно носене

Състав

композиция
Кедрово дърво, мохито
Вид аромат
Цитрусови, Дървесни

За марката Axe

Марката Axe е предназначена за мъжете и тяхното чувство за самоуважение. Тази популярна мъжка козметика е активна на пазара вече повече от 25 години и благодарение на качеството си и атрактивните аромати, се използва от много мъже по целия свят.
Марката Axe е известна и с прословутите си остроумни рекламни спотове, с които се запечатва в съзнанието на своите клиенти. Благодарение на марката Axe, мъжете могат да подчертаят своята харизма с правилния аромат и да очароват всички жени около себе си!
Сред предложенията на марката ще откриете изключително ефективни део-спрейове, део-стикове, душ-гелове, или успокояващи афтършейвове. Освен необходимата грижа, продукти Axe предоставят и приятен аромат, който ще ви кара да се чувствате свежи и атрактивни през целия ден. Можете да избирате между енергични, елегантни и класически аромати. Маркови продукти Axe са ключът към вашето самочувствие!

Оценка Axe Wild Green Mojito & Cedarwood