AvonWorks стягаща грижа за тяло

Avon Works стягаща грижа за тяло
Avon Works стягаща грижа за тяло
200 мл.

Код: AVO08486 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Безплатна доставка с покупката ви над 50 лв.

Описание Avon Works
Характеристика

Маската за тяло Avon Works ще превърне в изключителна ежедневната рутина в грижата за тялото.

Характеристики:

  • изглажда и изпъва кожата
  • интензивно заздравява и тонизира кожата
  • има лифтинг ефект и леко помага за оформяне на фигурата

Начин на употреба:
Нанесете достатъчно количество от продукта върху кожата и оставете да престои.

Характеристика

Тип кожа
за всички типове кожа
Ефект
подсилване

За марката Avon

Днес козметиката Avon е легенда в света на красотата. Вече повече от 125 години марката, която се интересува не само от женския чар, но и от самите жени, предлага продукти за грижа, декоративна козметика и парфюми Avon.

Началото на историята поставя през 1886 г. търговецът на книги Дейвид Макконел, който към всяка покупка добавял по един дребен ароматен подарък. Скоро обаче ароматите станали по-популярни от самите книги и той решил да основе собствена козметична фирма. Макконел вярвал в силата на личния контакт. Така се родила идеята за първата представителка на Avon, което пък давало на жените и възможност за финансова независимост. Неразделна част от личната продажба станал каталогът на Avon с предлаганата козметика.

Днес козметиката Avon също е онлайн, но не е загърбила традициите, от които е тръгнала. Изберете своя път и опитайте и вие марката, издържала проверката на годините. Тя може да се похвали например с грижата за лице Anew, продуктите за коса Advance Techniques, ексклузивната колекция Luxe, продуктите за грижа Planet Spa или детската серия Avon Baby.

 

Оценка Avon Works