AvonNutra Effects Nourish подхранващо почистващо олио за нормална към суха кожа

Avon Nutra Effects Nourish подхранващо почистващо олио за нормална към суха кожа
Avon Nutra Effects Nourish подхранващо почистващо олио за нормална към суха кожа
125 мл.

Този продукт не е в наличност | Код: AVO08594

Продуктът за почистване на лицето Avon Nutra Effects Nourish е правилният избор за всекидневна грижа.

Характеристики:

  • ефективно отстранява грима от кожата
  • оставя кожата напълно чиста
  • подхранва кожата

Начин на употреба:
Нанесете върху козметичен памучен тампон и с леки изтеглящи движения отстранете от лицето грима и нечистотиите. Преди употреба разклатете старателно.

Характеристика

Консистенция
олио
Тип кожа на лицето
нормална, суха
Ефект
почистване, подхранване
Активни вещества
бамбуково масло

Днес козметиката Avon е легенда в света на красотата. Вече повече от 125 години марката, която се интересува не само от женския чар, но и от самите жени, предлага продукти за грижа, декоративна козметика и парфюми Avon.

Началото на историята поставя през 1886 г. търговецът на книги Дейвид Макконел, който към всяка покупка добавял по един дребен ароматен подарък. Скоро обаче ароматите станали по-популярни от самите книги и той решил да основе собствена козметична фирма. Макконел вярвал в силата на личния контакт. Така се родила идеята за първата представителка на Avon, което пък давало на жените и възможност за финансова независимост. Неразделна част от личната продажба станал каталогът на Avon с предлаганата козметика.

Днес козметиката Avon също е онлайн, но не е загърбила традициите, от които е тръгнала. Изберете своя път и опитайте и вие марката, издържала проверката на годините. Тя може да се похвали например с грижата за лице Anew, продуктите за коса Advance Techniques, ексклузивната колекция Luxe, продуктите за грижа Planet Spa или детската серия Avon Baby.