AvonNaturals Kids пяна за вана и душ гел 2 в 1 за деца

Avon Naturals Kids пяна за вана и душ гел 2 в 1 за деца
Avon Naturals Kids пяна за вана и душ гел 2 в 1 за деца
250 мл.

Този продукт не е в наличност | Код: AVO0926
Подарък за вас
15% отстъпка при покупка на 3 продукта от категория Майка и дете. Отстъпката се приспада автоматично в кошницата и не важи за вече намалени продукти и при разпродажба.

Описание:
Avon Naturals Kids Swirling Strawbery Body Wash and Bubble Bath е комбинация от душ гел и пяна за баня. Специално създадената колекция за деца от серията Naturals известна с природните си съставки, включени в продуктите.  Предоставете на Вашите дечица радост от къпането със смес от ягоди, оставащи приятен свеж аромат. Привлекателен игрив дизайн на продукта ще привлече детското внимание и къпането ще се превърне в любима част на деня. Благодарение на състава си Tear Free, продуктът не смъди и не щипе при попадне в очите.


Тип кожа:
Подходящ за всички видове кожа. Разработен за нуждите на детската кожа.

Характеристика

Консистенция
гел
Тип кожа
за всички типове кожа

Днес козметиката Avon е легенда в света на красотата. Вече повече от 125 години марката, която се интересува не само от женския чар, но и от самите жени, предлага продукти за грижа, декоративна козметика и парфюми Avon.

Началото на историята поставя през 1886 г. търговецът на книги Дейвид Макконел, който към всяка покупка добавял по един дребен ароматен подарък. Скоро обаче ароматите станали по-популярни от самите книги и той решил да основе собствена козметична фирма. Макконел вярвал в силата на личния контакт. Така се родила идеята за първата представителка на Avon, което пък давало на жените и възможност за финансова независимост. Неразделна част от личната продажба станал каталогът на Avon с предлаганата козметика.

Днес козметиката Avon също е онлайн, но не е загърбила традициите, от които е тръгнала. Изберете своя път и опитайте и вие марката, издържала проверката на годините. Тя може да се похвали например с грижата за лице Anew, продуктите за коса Advance Techniques, ексклузивната колекция Luxe, продуктите за грижа Planet Spa или детската серия Avon Baby.