Avon Lip Gloss Plump Pout блясък за устни

Avon Lip Gloss Plump Pout блясък за устни
Avon Lip Gloss Plump Pout блясък за устни
цвят Plumping Pearl 7 мл.

Код: AVO3601 | Този продукт не е в наличност

Описание Avon Lip Gloss Plump Pout
Характеристика

Описание:

Avon Lip Gloss Plump Pout е гланц за устни, който се фокусира върху уголемяването на устните. Той ги прави по-плътни, по-чувствени и изразителни. В състава му са включени витамин А, Си Е, които са необходими за хидратацията на устните. След прилагането оставя приятно усещане за охлаждане. Ако предпочитате плътни устни, то Avon Lip Gloss Plump Pout е правилният избор.

Ефекти:

  • създава ефект на плътни устни
  • оставя приятно усещане за охлаждане
  • по устните се създава усещане за нежна вибрация

Състав:

  • витамин А, С и Е- подхранват и осигуряват необходимата хидратация

Характеристика

Цвят
Прозрачен
Ефект
бляскав

За марката Avon

Днес козметиката Avon е легенда в света на красотата. Вече повече от 125 години марката, която се интересува не само от женския чар, но и от самите жени, предлага продукти за грижа, декоративна козметика и парфюми Avon.

Началото на историята поставя през 1886 г. търговецът на книги Дейвид Макконел, който към всяка покупка добавял по един дребен ароматен подарък. Скоро обаче ароматите станали по-популярни от самите книги и той решил да основе собствена козметична фирма. Макконел вярвал в силата на личния контакт. Така се родила идеята за първата представителка на Avon, което пък давало на жените и възможност за финансова независимост. Неразделна част от личната продажба станал каталогът на Avon с предлаганата козметика.

Днес козметиката Avon също е онлайн, но не е загърбила традициите, от които е тръгнала. Изберете своя път и опитайте и вие марката, издържала проверката на годините. Тя може да се похвали например с грижата за лице Anew, продуктите за коса Advance Techniques, ексклузивната колекция Luxe, продуктите за грижа Planet Spa или детската серия Avon Baby.

 

Оценка Avon Lip Gloss Plump Pout