AvonJelly мултифункционален грим за устни и скули

Avon Jelly мултифункционален грим за устни и скули
Avon Jelly мултифункционален грим за устни и скули
цвят Plump Peach 5 мл.

Този продукт не е в наличност | Код: AVO08669

Характеристики:

  • блести
  • озарява
  • има приятно фина, лека текстура
  • лесно се използва

Характеристика

Цвят
оранжев
Консистенция
балсам
Ефект
озаряване
Слънцезащита
без SPF

Днес козметиката Avon е легенда в света на красотата. Вече повече от 125 години марката, която се интересува не само от женския чар, но и от самите жени, предлага продукти за грижа, декоративна козметика и парфюми Avon.

Началото на историята поставя през 1886 г. търговецът на книги Дейвид Макконел, който към всяка покупка добавял по един дребен ароматен подарък. Скоро обаче ароматите станали по-популярни от самите книги и той решил да основе собствена козметична фирма. Макконел вярвал в силата на личния контакт. Така се родила идеята за първата представителка на Avon, което пък давало на жените и възможност за финансова независимост. Неразделна част от личната продажба станал каталогът на Avon с предлаганата козметика.

Днес козметиката Avon също е онлайн, но не е загърбила традициите, от които е тръгнала. Изберете своя път и опитайте и вие марката, издържала проверката на годините. Тя може да се похвали например с грижата за лице Anew, продуктите за коса Advance Techniques, ексклузивната колекция Luxe, продуктите за грижа Planet Spa или детската серия Avon Baby.