Avon HerStory Love Inspires парфюмна вода за жени

Avon HerStory Love Inspires парфюмна вода за жени
Avon HerStory Love Inspires парфюмна вода за жени
Ново
50 мл.
20,70лв.

Код: AVO08909 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
петък 25.06.2021 г.
Лично получаване
петък 25.06.2021 г.

Описание Avon HerStory Love Inspires
Състав

Никога повече не изпускайте възможността да станете царица на вечерта. За няколко секунди дамската парфюмна вода Avon HerStory Love Inspires ще ви превърне в ослепително същество, на чиято магия всички незабавно се подчиняват.

  • цветен аромат
  • дървесен аромат
  • за чувствена жена
  • за обичайно носене, но и за специални поводи

Състав

композиция
бонбон, жасмин, ирис
Вид аромат
Цветни, Дървесни

За марката Avon

Днес козметиката Avon е легенда в света на красотата. Вече повече от 125 години марката, която се интересува не само от женския чар, но и от самите жени, предлага продукти за грижа, декоративна козметика и парфюми Avon.

Началото на историята поставя през 1886 г. търговецът на книги Дейвид Макконел, който към всяка покупка добавял по един дребен ароматен подарък. Скоро обаче ароматите станали по-популярни от самите книги и той решил да основе собствена козметична фирма. Макконел вярвал в силата на личния контакт. Така се родила идеята за първата представителка на Avon, което пък давало на жените и възможност за финансова независимост. Неразделна част от личната продажба станал каталогът на Avon с предлаганата козметика.

Днес козметиката Avon също е онлайн, но не е загърбила традициите, от които е тръгнала. Изберете своя път и опитайте и вие марката, издържала проверката на годините. Тя може да се похвали например с грижата за лице Anew, продуктите за коса Advance Techniques, ексклузивната колекция Luxe, продуктите за грижа Planet Spa или детската серия Avon Baby.

 

Оценка Avon HerStory Love Inspires