Avon Encanto Fascinating спрей за тяло за жени

Avon Encanto Fascinating спрей за тяло  за жени
Avon Encanto Fascinating спрей за тяло  за жени
100 мл.
10,30лв.

Код: AVO06886 | в наличност повече от 2 бр.
1
СПИДИ
четвъртък 15.04.2021 г.
Еконт
четвъртък 15.04.2021 г.

Описание Avon Encanto Fascinating

Затворете очи и си представете разцъфнала градина, пълна с прекрасни цветя. Така ухае дамският спрей за тяло Avon Encanto Fascinating, чиито цветни нотки ще озарят всеки ваш ден.

  • цветен аромат
  • идеален избор за свободомислещата жена
  • аромат, подходящ за всекидневно носене
  • свеж аромат, идеален за по-топло време

За марката Avon

Днес козметиката Avon е легенда в света на красотата. Вече повече от 125 години марката, която се интересува не само от женския чар, но и от самите жени, предлага продукти за грижа, декоративна козметика и парфюми Avon.

Началото на историята поставя през 1886 г. търговецът на книги Дейвид Макконел, който към всяка покупка добавял по един дребен ароматен подарък. Скоро обаче ароматите станали по-популярни от самите книги и той решил да основе собствена козметична фирма. Макконел вярвал в силата на личния контакт. Така се родила идеята за първата представителка на Avon, което пък давало на жените и възможност за финансова независимост. Неразделна част от личната продажба станал каталогът на Avon с предлаганата козметика.

Днес козметиката Avon също е онлайн, но не е загърбила традициите, от които е тръгнала. Изберете своя път и опитайте и вие марката, издържала проверката на годините. Тя може да се похвали например с грижата за лице Anew, продуктите за коса Advance Techniques, ексклузивната колекция Luxe, продуктите за грижа Planet Spa или детската серия Avon Baby.

 

Оценка Avon Encanto Fascinating