AvonDisney Frozen II тоалетна вода за деца

Avon Disney Frozen II тоалетна вода за деца
Avon Disney Frozen II тоалетна вода за деца
Препоръчителна цена на дребно
15,00лв.

Спестете 20%
50 мл.
11,90лв.

Код: AVO08457 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
вторник 19.10.2021 г.
Лично получаване
вторник 19.10.2021 г.

Описание Avon Disney Frozen II
Състав

Нека очите на малката ви принцеса да заблестят. Тоалетната вода за деца Avon Disney Frozen II с любим приказен герой ще впечатли всяко момиченце с две неща – красивия флакон и приятния аромат.

  • сладък аромат
  • плодов аромат
  • идея за подарък, който със сигурност ще донесе радост
  • вдъхновено от любим детски герой

Състав

композиция
портокалов цвят, ванилия, праскова
Вид аромат
Цветни

За марката Avon

Днес козметиката Avon е легенда в света на красотата. Вече повече от 125 години марката, която се интересува не само от женския чар, но и от самите жени, предлага продукти за грижа, декоративна козметика и парфюми Avon.

Началото на историята поставя през 1886 г. търговецът на книги Дейвид Макконел, който към всяка покупка добавял по един дребен ароматен подарък. Скоро обаче ароматите станали по-популярни от самите книги и той решил да основе собствена козметична фирма. Макконел вярвал в силата на личния контакт. Така се родила идеята за първата представителка на Avon, което пък давало на жените и възможност за финансова независимост. Неразделна част от личната продажба станал каталогът на Avon с предлаганата козметика.

Днес козметиката Avon също е онлайн, но не е загърбила традициите, от които е тръгнала. Изберете своя път и опитайте и вие марката, издържала проверката на годините. Тя може да се похвали например с грижата за лице Anew, продуктите за коса Advance Techniques, ексклузивната колекция Luxe, продуктите за грижа Planet Spa или детската серия Avon Baby.

 

Оценка Avon Disney Frozen II