Avon Color Trend Fruity Lips гланц за устни с вкус

Avon Color Trend Fruity Lips гланц за устни с вкус
Avon Color Trend Fruity Lips гланц за устни с вкус
цвят Strawberry 10 мл.

Код: AVO08492 | Този продукт не е в наличност

Описание Avon Color Trend Fruity Lips
Характеристика

Гланцът за устни Avon Color Trend Fruity Lips гарантира красив вид на вашите устни.

Характеристики:

  • хидратира и омекотява устните
  • придава на устните ситен цвят

Начин на употреба:
Нанесете равномерен слой върху устните с помощта на апликатора.

Характеристика

Цвят
лилав
Ефект
Хидратация
Ефект
бляскав

За марката Avon

Днес козметиката Avon е легенда в света на красотата. Вече повече от 125 години марката, която се интересува не само от женския чар, но и от самите жени, предлага продукти за грижа, декоративна козметика и парфюми Avon.

Началото на историята поставя през 1886 г. търговецът на книги Дейвид Макконел, който към всяка покупка добавял по един дребен ароматен подарък. Скоро обаче ароматите станали по-популярни от самите книги и той решил да основе собствена козметична фирма. Макконел вярвал в силата на личния контакт. Така се родила идеята за първата представителка на Avon, което пък давало на жените и възможност за финансова независимост. Неразделна част от личната продажба станал каталогът на Avon с предлаганата козметика.

Днес козметиката Avon също е онлайн, но не е загърбила традициите, от които е тръгнала. Изберете своя път и опитайте и вие марката, издържала проверката на годините. Тя може да се похвали например с грижата за лице Anew, продуктите за коса Advance Techniques, ексклузивната колекция Luxe, продуктите за грижа Planet Spa или детската серия Avon Baby.

 

Оценка Avon Color Trend Fruity Lips