Avon Collections Caramapple тоалетна вода за жени

Avon Collections Caramapple тоалетна вода за жени
Avon Collections Caramapple тоалетна вода за жени
Разпродажба
50 мл.
12,80лв.

Код: AVO08690 | в наличност повече от 4 бр.
1
СПИДИ
петък 18.06.2021 г.
Лично получаване
петък 18.06.2021 г.

Описание Avon Collections Caramapple
Състав

Изживейте същата радост за сетивата, както когато се разхождате боси през разцъфнала поляна, блестяща в утринната роса. Дамската тоалетна вода Avon Collections Caramapple с упоителен аромат на цветя перфектно подхожда на всяка романтична душа.

  • сладък аромат
  • плодов аромат
  • цветен аромат
  • за жени с романтична душа
  • аромат, подходящ за всекидневно носене
  • свеж аромат, идеален за по-топло време

Състав

композиция
ябълка, бяла лилия, карамел
Вид аромат
Плодови, Цветни

За марката Avon

Днес козметиката Avon е легенда в света на красотата. Вече повече от 125 години марката, която се интересува не само от женския чар, но и от самите жени, предлага продукти за грижа, декоративна козметика и парфюми Avon.

Началото на историята поставя през 1886 г. търговецът на книги Дейвид Макконел, който към всяка покупка добавял по един дребен ароматен подарък. Скоро обаче ароматите станали по-популярни от самите книги и той решил да основе собствена козметична фирма. Макконел вярвал в силата на личния контакт. Така се родила идеята за първата представителка на Avon, което пък давало на жените и възможност за финансова независимост. Неразделна част от личната продажба станал каталогът на Avon с предлаганата козметика.

Днес козметиката Avon също е онлайн, но не е загърбила традициите, от които е тръгнала. Изберете своя път и опитайте и вие марката, издържала проверката на годините. Тя може да се похвали например с грижата за лице Anew, продуктите за коса Advance Techniques, ексклузивната колекция Luxe, продуктите за грижа Planet Spa или детската серия Avon Baby.

 

Оценка Avon Collections Caramapple