Avon Clearskin Pore & Shine Controlдълбоко почистваща маска с матиращ ефект

Avon Clearskin  Pore & Shine Control дълбоко почистваща маска с матиращ ефект
Avon Clearskin  Pore & Shine Control дълбоко почистваща маска с матиращ ефект
75 мл.

Код: AVO5158 | Този продукт не е в наличност

Описание на продукта Avon Clearskin Pore & Shine Control
Характеристика

Маската за лице Avon Clearskin Pore & Shine Control ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.

Характеристики:

  • ефективно почиства порите
  • избавя кожата от черни точки
  • почиства кожата в дълбочина

Състав:

  • продуктът е хипоалергенен

Начин на употреба:
Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.

Характеристика

Тип кожа на лицето
мазна, смесена
Ефект
озаряване, матиране

За марката Avon

Днес козметиката Avon е легенда в света на красотата. Вече повече от 125 години марката, която се интересува не само от женския чар, но и от самите жени, предлага продукти за грижа, декоративна козметика и парфюми Avon.

Началото на историята поставя през 1886 г. търговецът на книги Дейвид Макконел, който към всяка покупка добавял по един дребен ароматен подарък. Скоро обаче ароматите станали по-популярни от самите книги и той решил да основе собствена козметична фирма. Макконел вярвал в силата на личния контакт. Така се родила идеята за първата представителка на Avon, което пък давало на жените и възможност за финансова независимост. Неразделна част от личната продажба станал каталогът на Avon с предлаганата козметика.

Днес козметиката Avon също е онлайн, но не е загърбила традициите, от които е тръгнала. Изберете своя път и опитайте и вие марката, издържала проверката на годините. Тя може да се похвали например с грижата за лице Anew, продуктите за коса Advance Techniques, ексклузивната колекция Luxe, продуктите за грижа Planet Spa или детската серия Avon Baby.

 

Оценка Avon Clearskin Pore & Shine Control