Avon Care Sun + After Sun мляко за тяло за след слънце

Avon Care Sun +  After Sun мляко за тяло за след слънце
Avon Care Sun +  After Sun мляко за тяло за след слънце
400 мл.

Код: AVO08613 | Този продукт не е в наличност

Описание на продукта Avon Care Sun + After Sun
Характеристика

Продуктът за след слънчеви бани Avon Care Sun + After Sun осигурява на изтощената кожа необходимата регенерацията и успокоение.

Характеристики:

  • придава усещане за свежест
  • интензивно хидратира
  • повишава интензивността и удължава трайността на тена
  • успокоява кожата след слънчеви бани

Начин на употреба:
След излагане на слънце нанесете равномерно върху чистата кожа по цялото тяло.

Характеристика

Консистенция
тоалетно мляко
Тип кожа
за всички типове кожа
Ефект
Хидратация, успокояване
Активни вещества
алое вера, бадемово масло

За марката Avon

Днес козметиката Avon е легенда в света на красотата. Вече повече от 125 години марката, която се интересува не само от женския чар, но и от самите жени, предлага продукти за грижа, декоративна козметика и парфюми Avon.

Началото на историята поставя през 1886 г. търговецът на книги Дейвид Макконел, който към всяка покупка добавял по един дребен ароматен подарък. Скоро обаче ароматите станали по-популярни от самите книги и той решил да основе собствена козметична фирма. Макконел вярвал в силата на личния контакт. Така се родила идеята за първата представителка на Avon, което пък давало на жените и възможност за финансова независимост. Неразделна част от личната продажба станал каталогът на Avon с предлаганата козметика.

Днес козметиката Avon също е онлайн, но не е загърбила традициите, от които е тръгнала. Изберете своя път и опитайте и вие марката, издържала проверката на годините. Тя може да се похвали например с грижата за лице Anew, продуктите за коса Advance Techniques, ексклузивната колекция Luxe, продуктите за грижа Planet Spa или детската серия Avon Baby.

 

Оценка Avon Care Sun + After Sun