Auriga Flavonex

крем за лице и тяло против признаци на стареене

Auriga Flavonex крем за лице и тяло против признаци на стареене
Auriga Flavonex крем за лице и тяло против признаци на стареене
100 мл.
48,90лв.

Код: AUR0218 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Изберете удивителен подарък в кошницата при поръчка над 80 лв.
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
четвъртък 25.07.2019 г.
Auriga Flavonex
100 мл. | 48,90лв.

Описание на продукта Auriga Flavonex

Характеристики:

  • хидратира кожата в дълбочина

Характеристика

Възраст
за всички възрастови групи
Ефект
подхранване
Кога да се нанася
дневен
Слънцезащита
без SPF
Тип на кожата
за всички типове кожа
Тип на кожата на лицето
бръчки и зряла кожа, за всеки тип кожа

За марката Auriga

Козметика Auriga | Auriga – иновация и напредък в дермато-козметологията. Посланието на белгийската фармацевтична компания  Auriga International е да развива дермато-козметични продукти за специфичните потребности на кожата, които винаги ще заемат челните редици в иновациите в този отрасъл. Поради това марката Auriga е синоним на висококачествени продукти базирани върху отлично ноу хау. 
Всичките съставки на препаратите на международно признатата марка Auriga са старателно подбрани от изследователския епик, който постоянно търси нови продукти и научни открития. Новоразработените продукти се подлагат на строги изпитания за ефективност и клинични тестове, извършвани от реномирани специалисти.  Резултатът са оригинални дермато-козметологични продукти за лице, съдържащи качествени активни съставки, които се препоръчват и от лекарите.
Марката Auriga е известна предимно с пордуктите си, съдържащи витамин C, витамин K окис и със ситемите си за проникване в кожата  (наносоми). Компанията Auriga International гарантира ефективността на всичките си продукти, и така марката Auriga е несъмнено правилния избор, ако желаете действително ефикасно да се борите срещу бръчки, целулит, тъмни кръгове около очите, синии или натъртвания и други дерматични индикации или просто да постигнете здрава и красива кожа, нокти и тяло.