Auriga Flavo-C

козметичен пакет I.

Auriga Flavo-C козметичен пакет  I.
Auriga Flavo-C козметичен пакет  I.
Auriga Flavo-C козметичен пакет  I.
Auriga Flavo-C козметичен пакет  I.
Auriga Flavo-C козметичен пакет  I.
Auriga Flavo-C козметичен пакет  I.
70,90лв.

Код: AUR0221 | Повече от 5 бр. са в наличност

Комплектът съдържа: Flavo - C Serum Anti-Ageing Care 15 ml + Flavo - C Mask Purifying Peeling Mask 50 ml

бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
вторник, 24.07.2018 г.

Характеристика

Aлтер
за всички възрастови групи
Тип на кожата на лицето
за всеки тип кожа

За марката Auriga

Козметика Auriga | Auriga – иновация и напредък в дермато-козметологията. Посланието на белгийската фармацевтична компания  Auriga International е да развива дермато-козметични продукти за специфичните потребности на кожата, които винаги ще заемат челните редици в иновациите в този отрасъл. Поради това марката Auriga е синоним на висококачествени продукти базирани върху отлично ноу хау. 
Всичките съставки на препаратите на международно признатата марка Auriga са старателно подбрани от изследователския епик, който постоянно търси нови продукти и научни открития. Новоразработените продукти се подлагат на строги изпитания за ефективност и клинични тестове, извършвани от реномирани специалисти.  Резултатът са оригинални дермато-козметологични продукти за лице, съдържащи качествени активни съставки, които се препоръчват и от лекарите.
Марката Auriga е известна предимно с пордуктите си, съдържащи витамин C, витамин K окис и със ситемите си за проникване в кожата  (наносоми). Компанията Auriga International гарантира ефективността на всичките си продукти, и така марката Auriga е несъмнено правилния избор, ако желаете действително ефикасно да се борите срещу бръчки, целулит, тъмни кръгове около очите, синии или натъртвания и други дерматични индикации или просто да постигнете здрава и красива кожа, нокти и тяло.

Menu