Atelier Cologne Bois Blonds парфюм унисекс

Atelier Cologne Bois Blonds парфюм унисекс
Atelier Cologne Bois Blonds парфюм унисекс
Безплатна доставка
30 мл.
127,00лв.

Код: ATC3981 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
Подарък за вас
Ще получите лимитиран кожен кожен калъф за парфюм от 30 мл. с покупка на Atelier Cologne над 120 лв.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
вторник 2.03.2021 г.
Лично получаване
вторник 2.03.2021 г.

Информация за парфюма Atelier Cologne Bois Blonds
Състав

Унисекс парфюмът Atelier Cologne Bois Blonds улавя момента, в който вятърът играе с мрака, а на заден план са ярките лъчи на слънцето. Ароматът ще погали сетивата ви с мекотата на кашмирен пуловер, който ще притиснете до кожата си, докато се наслаждавате на тази прекрасна сцена. Много често ще ви се струва, че сте прекарали не мигове, а дълги часове в съзерцание.

  • дървесен аромат за елегантни мъже и жени
  • част от серията аромати Chic Absolu
  • съставките на парфюма са с 86% естествен произход

Съставки на аромата
Това елегантно ухание има три основни стълба. Дървото гуаяк от Централна Америка носи глътка топлина и пикантност. То е последвано от нотки на розов пипер, който произхожда от области около Индийския океан. Сладкото цветно-цитрусово ухание на нероли с пикантни нюанси е последното парче от пъзела на тази ароматна композиция.

История на аромата
Чувственият аромат Atelier Cologne Bois Blonds, който сякаш ви обгръща в топлата си прегръдка, няма да пропусне да ви напомни за усещането за уют и топлина през ветровитите есенни дни. Уханието ще озари сетивата ви със златните лъчи на слънцето, а пикантните нотки ще подчертаят личността ви. В своето производство Atelier Cologne подхожда с уважение към опазването на природата и този деликатен парфюм не прави изключение.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
гуаяк
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
нероли
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
розов пипер
Вид аромат
Ориенталски, Дървесни

За марката Atelier Cologne

Френската марка Atelier Cologne представя луксозни парфюми на основата на високо концентрирани етерични масла. Унисекс уханията ще ви впечатлят както с великолепния си аромат, така и със стилния си флакон от висококачествено френско стъкло с ръчно изработени кожени елементи.

Зад марката Atelier Cologne стои френско-италианската двойка Кристоф Сервасел и Силви Гантер. Когато Кристоф и Силви се влюбват в Ню Йорк, бързо установяват, че ги свързва не само любовта, но също и страстта им към легендарния одеколон Eau de Cologne. Заедно мечтаят да създадат одеколон със свеж и елегантен аромат, който може да се носи като чист парфюм. През 2009 г. тази мечта се превръща в реалност и двойката създава собствена парфюмерия, наречена Atelier Cologne.

Сред най-обичаните аромати на марката принадлежат Atelier Cologne Orange Sanguine, Atelier Cologne Clémentine California, ухаещ на калифорнийски мандарини, или ориенталският аромат с флорални елементи Atelier Cologne Ambre Nue. Любителите на ванилия ще бъдат запленени от Atelier Cologne Vanille Insensée и цитрусовия Atelier Cologne Cedrat Enivrant, които могат да се редуват през горещите летни дни.

Оценка Atelier Cologne Bois Blonds