Ashleigh & Burwood London Twinkle Star

kаталитична ароматизираща лампа малка (11 x 8 cm)

Ashleigh & Burwood London Twinkle Star kаталитична ароматизираща лампа   малка (11  x 8 cm)
Ashleigh & Burwood London Twinkle Star kаталитична ароматизираща лампа   малка (11  x 8 cm)
70,90лв

Код: ABL08003 | Повече от 20 бр. са в наличност
1
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда 28.08.2019 г.
Ashleigh & Burwood London Twinkle Star
| 70,90лв

Информация за парфюма Ashleigh & Burwood London Twinkle Star

Каталитичната лампа Ashleigh & Burwood London Twinkle Star е идеално допълнение в дома, в офиса, в хотел и уелнес център. Тайната на каталитичната лампа е заложена на принципа на каталитичната реакция – горене без пламък. Лампата е предназначена както за ароматизиране, така и за почистване и дезинфекция на въздуха в затворени помещения.

Характеристики:

  • прекрасен аромат из цялото пространство
  • унищожава всички миризми в помещението, включително цигарения дим, готварските изпарения или миризмите от домашни любимци
  • Може спокойно да се остави без надзор

Начин на употреба:
В опаковката не е включен пълнител за каталитична лампа. Ползвайте съгласно приложената инструкция. Свалете от лампата декоративното и загасящо капаче и с помощта на фунийката налейте ароматна есенция до 2/3 на лампата. Върнете фитила с камъчето в лампата и затворете със загасящото капаче.След около 20 минути, когато ароматът се издигне чрез фитила до камъчето, вземете запалка и запалете камъчето. Оставете да гори с пламък 3-5 минути и след това духнете пламъка и покрийте камъчето с декоративната капачка. От този момент започва каталитичният процес и от лампата се освобождава аромат. При достигане на желаната интензивност на аромата, заменете декоративното капаче със загасящото. С това каталитичната реакция завършва.

Оценка Ashleigh & Burwood London Twinkle Star

Добавяне на ново мнение

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!