Ashleigh & Burwood London The Pearl подаръчен комплект I.

Ashleigh & Burwood London The Pearl подаръчен комплект I.
Ashleigh & Burwood London The Pearl подаръчен комплект I.
подаръчен комплект I.
103,00лв.

Код: ABL08076 | в наличност повече от 2 бр.

лампа + пълнител за каталитична лампа 250 мл.

1
Подарък за вас
Въведете кода 20home в кошницата и вземете 20% отстъпка на всички аромати за дома. Отстъпката не важи за вече намалени продукти и при разпродажба.
СПИДИ
сряда 23.06.2021 г.
Лично получаване
сряда 23.06.2021 г.

Описание Ashleigh & Burwood London The Pearl
Състав

Каталитичната лампа Ashleigh & Burwood London The Pearl е идеално допълнение в дома, в офиса, в хотел и уелнес център. Тайната на каталитичната лампа е заложена на принципа на каталитичната реакция – горене без пламък. Лампата е предназначена както за ароматизиране, така и за почистване и дезинфекция на въздуха в затворени помещения.

Характеристики:

  • Може спокойно да се остави без надзор
  • унищожава всички миризми в помещението, включително цигарения дим, готварските изпарения или миризмите от домашни любимци
  • прекрасен аромат из цялото пространство
  • аромат на чист въздух
  • свеж аромат

Комплектът съдържа:

  • лампа
  • пълнител за каталитична лампа 250 мл.

Начин на употреба:
В опаковката е включен и пълнител за каталитична лампа. Ползвайте съгласно приложената инструкция. Свалете от лампата декоративното и загасящо капаче и с помощта на фунийката налейте ароматна есенция до 2/3 на лампата. Върнете фитила с камъчето в лампата и затворете със загасящото капаче.След около 20 минути, когато ароматът се издигне чрез фитила до камъчето, вземете запалка и запалете камъчето. Оставете да гори с пламък 3-5 минути и след това духнете пламъка и покрийте камъчето с декоративната капачка. От този момент започва каталитичният процес и от лампата се освобождава аромат. При достигане на желаната интензивност на аромата, заменете декоративното капаче със загасящото. С това каталитичната реакция завършва.

Състав

Тип комплекти
подаръчен комплект
Видове аромати за дома
на чистота, свеж

Оценка Ashleigh & Burwood London The Pearl