Artdeco Spray on Leg Foundation тониращ спрей за крака

Artdeco Spray on Leg Foundation тониращ спрей за крака
Artdeco Spray on Leg Foundation тониращ спрей за крака
цвят 9 Sunny Brown 100 мл.

Код: ART04458 | Този продукт не е в наличност

Описание Artdeco Spray on Leg Foundation
Характеристика

Оставете чорапогащника вкъщи. Тониращият спрей за крака Artdeco Spray on Leg Foundation ще се погрижи за перфектния им външен вид. Спреят идеално изравнява тона на кожата, скрива дребните несъвършенства и за секунда придава на краката приятен загар, все едно току-що се връщате от морето.

Характеристики:

  • придава на краката визия с приятен кадифен загар
  • изравнява тона на кожата и изглежда естествено
  • създава впечатление за по-слаба фигура
  • нанася се лесно и равномерно
  • не се отпечатва върху дрехите
  • не оставя петна

Начин за нанасяне:
Разклатете преди употреба. Напръскайте със спрея равномерно от разстояние 20-30 см. За безупречен ефект внимателно втрийте с ръце. Оставете да изсъхне за кратко и след това се облечете.

Характеристика

Вид опаковка
спрей
Консистенция
флуид
Тип кожа
за всички типове кожа
Според покривността
Средна

За марката Artdeco

Марката Artdeco е основана през 1985 година с визията да създава козметични продукти, вдъхновени от любовта и красотата. Интензивният интерес към новите тенденции и висококачествените продукти, които да бъдат достъпни за всички жени, възнасят Artdeco почти моментално сред топ козметичните марки в Германия. Днес козметиката Artdeco е оценявана в повече от 78 страни по света.

Artdeco знае, че всяка жена е неповторима. Тя притежава собствен стил и предпочитания за изразяване на своята красота. Козметиката Artdeco отдава почит на тази уникалност и благодарение на разнообразието на своите продукти, позволява на всяка жена да изтъкне личната си красота точно така, както тя обича.

Широката гама цветове, безбройните специални продукти и възможността за индивидуален избор гарантират комплексно, но при това много лично, удовлетворение от козметиката. Пробвайте грима на Artdeco, който на шега се превръща в алтернатива на най-ексклузивните марки и ще узнаете, че качествените продукти не винаги са недостижими.

Оценка Artdeco Spray on Leg Foundation