ArtdecoSkin Yoga White Tea почистваща пяна-крем за лице

Artdeco Skin Yoga White Tea почистваща пяна-крем за лице
Artdeco Skin Yoga White Tea почистваща пяна-крем за лице
Препоръчителна цена на дребно
31,90лв.

Спестете 10%
150 мл.
28,70лв.

Повече от 5 бр. са в наличност | Код: ART1716
1
СПИДИ
понеделник 13.12.2021 г.
Лично получаване
още утре петък 10.12.2021 г.
Консистенция
пяна
Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Ефект
почистване

Марката Artdeco е основана през 1985 година с визията да създава козметични продукти, вдъхновени от любовта и красотата. Интензивният интерес към новите тенденции и висококачествените продукти, които да бъдат достъпни за всички жени, възнасят Artdeco почти моментално сред топ козметичните марки в Германия. Днес козметиката Artdeco е оценявана в повече от 78 страни по света.

Artdeco знае, че всяка жена е неповторима. Тя притежава собствен стил и предпочитания за изразяване на своята красота. Козметиката Artdeco отдава почит на тази уникалност и благодарение на разнообразието на своите продукти, позволява на всяка жена да изтъкне личната си красота точно така, както тя обича.

Широката гама цветове, безбройните специални продукти и възможността за индивидуален избор гарантират комплексно, но при това много лично, удовлетворение от козметиката. Пробвайте грима на Artdeco, който на шега се превръща в алтернатива на най-ексклузивните марки и ще узнаете, че качествените продукти не винаги са недостижими.