Artdeco Eyelashes изкуствени мигли с лепило

Artdeco Eyelashes изкуствени мигли с лепило
Artdeco Eyelashes изкуствени мигли с лепило
1 мл.

Код: ART3228 | Този продукт не е в наличност

Описание Artdeco Eyelashes

Продуктът Artdeco Eyelashes изразява вашия поглед и изтъква красотата на очите.

Характеристики:

  • изглежда естествено
  • оптически увеличава очите и придава дълбочина на погледа
  • бързо и лесно прилагане

За марката Artdeco

Марката Artdeco е основана през 1985 година с визията да създава козметични продукти, вдъхновени от любовта и красотата. Интензивният интерес към новите тенденции и висококачествените продукти, които да бъдат достъпни за всички жени, възнасят Artdeco почти моментално сред топ козметичните марки в Германия. Днес козметиката Artdeco е оценявана в повече от 78 страни по света.

Artdeco знае, че всяка жена е неповторима. Тя притежава собствен стил и предпочитания за изразяване на своята красота. Козметиката Artdeco отдава почит на тази уникалност и благодарение на разнообразието на своите продукти, позволява на всяка жена да изтъкне личната си красота точно така, както тя обича.

Широката гама цветове, безбройните специални продукти и възможността за индивидуален избор гарантират комплексно, но при това много лично, удовлетворение от козметиката. Пробвайте грима на Artdeco, който на шега се превръща в алтернатива на най-ексклузивните марки и ще узнаете, че качествените продукти не винаги са недостижими.

Оценка Artdeco Eyelashes