Artdeco Powder to Cream Brow Color пудра за вежди

Artdeco Powder to Cream Brow Color пудра  за вежди
Artdeco Powder to Cream Brow Color пудра  за вежди
Препоръчителна цена на дребно
28,00лв.

Спестете 37%
цвят 58281.1 Dark 1,2 гр.
17,70лв.

Код: ART3378 | в наличност повече от 3 бр.
1
СПИДИ
вторник 9.03.2021 г.
Лично получаване
вторник 9.03.2021 г.

Описание на продукта Artdeco Powder to Cream Brow Color
Характеристика

Моливът за вежди Artdeco Powder to Cream Brow Color ви помага да създадете съвършено оформени и плътни вежди.

Характеристика

Цветове бои за коса
кестеняв

За марката Artdeco

Марката Artdeco е основана през 1985 година с визията да създава козметични продукти, вдъхновени от любовта и красотата. Интензивният интерес към новите тенденции и висококачествените продукти, които да бъдат достъпни за всички жени, възнасят Artdeco почти моментално сред топ козметичните марки в Германия. Днес козметиката Artdeco е оценявана в повече от 78 страни по света.

Artdeco знае, че всяка жена е неповторима. Тя притежава собствен стил и предпочитания за изразяване на своята красота. Козметиката Artdeco отдава почит на тази уникалност и благодарение на разнообразието на своите продукти, позволява на всяка жена да изтъкне личната си красота точно така, както тя обича.

Широката гама цветове, безбройните специални продукти и възможността за индивидуален избор гарантират комплексно, но при това много лично, удовлетворение от козметиката. Пробвайте грима на Artdeco, който на шега се превръща в алтернатива на най-ексклузивните марки и ще узнаете, че качествените продукти не винаги са недостижими.

Оценка Artdeco Powder to Cream Brow Color