Artdeco Bronzing Powder Compact Full бронзираща пудра

Artdeco Bronzing Powder Compact Full бронзираща пудра
Artdeco Bronzing Powder Compact Full бронзираща пудра
цвят 50 Almond 10 гр.
33,90лв.

Код: ART3121 | в наличност повече от 4 бр.
1
СПИДИ
четвъртък 17.06.2021 г.
Лично получаване
още утре сряда 16.06.2021 г.

Описание Artdeco Bronzing Powder Compact Full

Компактната бронзираща пудра Artdeco Hello Sunshine комбинира по-тъмен и по-светъл цветови нюанс за постигане на наистина естествен тен на кожата.

Характеристики:

  • изразява контурите на лицето и създава ефект на слънчев загар
  • благодарение на копринената текстура перфектно се слива с кожата
  • осигурява естествен, изтънчен вид
  • опаковката съдържа практично огледалце

Начин за нанасяне:
За да изразите контурите на лицето, нанесете пудрата с четка под скулите и краищата на челото и носа. За наподобяване на слънчев загар леко разнесете по цялото лице. Можете да ползвате двата нюанса отделно или да ги смесите заедно за получаване на уникален оттенък.

За марката Artdeco

Марката Artdeco е основана през 1985 година с визията да създава козметични продукти, вдъхновени от любовта и красотата. Интензивният интерес към новите тенденции и висококачествените продукти, които да бъдат достъпни за всички жени, възнасят Artdeco почти моментално сред топ козметичните марки в Германия. Днес козметиката Artdeco е оценявана в повече от 78 страни по света.

Artdeco знае, че всяка жена е неповторима. Тя притежава собствен стил и предпочитания за изразяване на своята красота. Козметиката Artdeco отдава почит на тази уникалност и благодарение на разнообразието на своите продукти, позволява на всяка жена да изтъкне личната си красота точно така, както тя обича.

Широката гама цветове, безбройните специални продукти и възможността за индивидуален избор гарантират комплексно, но при това много лично, удовлетворение от козметиката. Пробвайте грима на Artdeco, който на шега се превръща в алтернатива на най-ексклузивните марки и ще узнаете, че качествените продукти не винаги са недостижими.

Оценка Artdeco Bronzing Powder Compact Full