Artdeco Glamour Gloss блясък за устни

Artdeco Glamour Gloss блясък за устни
Artdeco Glamour Gloss блясък за устни
Препоръчителна цена на дребно
26,00лв.

Спестете 23%
цвят 198.25 5 мл.
19,79лв.

Код: ART03814 | в наличност повече от 1 бр.
1
СПИДИ
още утре четвъртък 13.05.2021 г.
Лично получаване
още утре четвъртък 13.05.2021 г.

Описание Artdeco Glamour Gloss
Характеристика

Гланцът за устни Artdeco Glamour Gloss придава на устните елегантен блясък и прави усмивката ви сияеща в сивотата делничните дни.

Характеристики:

  • предоставя на устните фин елегантен цвят и силен гланц
  • осигурява необходимата хидратация и не залепва по устните
  • оптически уголемява устните и им придава пълнота
  • практичният апликатор гарантира лесно нанасяне

Начин за нанасяне:
С помощта на апликатора нанесете равномерно по целите устни. Нанасяйте винаги от средата на устните към ъглите. Повторете през деня при необходимост.

Характеристика

Цвят
розов
Ефект
бляскав

За марката Artdeco

Марката Artdeco е основана през 1985 година с визията да създава козметични продукти, вдъхновени от любовта и красотата. Интензивният интерес към новите тенденции и висококачествените продукти, които да бъдат достъпни за всички жени, възнасят Artdeco почти моментално сред топ козметичните марки в Германия. Днес козметиката Artdeco е оценявана в повече от 78 страни по света.

Artdeco знае, че всяка жена е неповторима. Тя притежава собствен стил и предпочитания за изразяване на своята красота. Козметиката Artdeco отдава почит на тази уникалност и благодарение на разнообразието на своите продукти, позволява на всяка жена да изтъкне личната си красота точно така, както тя обича.

Широката гама цветове, безбройните специални продукти и възможността за индивидуален избор гарантират комплексно, но при това много лично, удовлетворение от козметиката. Пробвайте грима на Artdeco, който на шега се превръща в алтернатива на най-ексклузивните марки и ще узнаете, че качествените продукти не винаги са недостижими.

Оценка Artdeco Glamour Gloss