Artdeco Roll it Disc Eyeliner очна линия с въртящ се диск за нанасяне

Artdeco Roll it Disc Eyeliner очна линия с въртящ се диск за нанасяне
Artdeco Roll it Disc Eyeliner очна линия с въртящ се диск за нанасяне
цвят Black

Код: ART3531 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Можете да изберете плажна чанта или стъклена бутилка за вода безплатно от кошницата, при направена поръчка над 90 лв.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас

Описание Artdeco Roll it Disc Eyeliner
Характеристика

Постигнете изразителен поглед лесно и бързо с очните линии Artdeco Beauty of Nature Roll it Disc. Иновативният апликатор във формата на малък въртящ се диск улеснява гримирането и осигурява идеално точен резултат.

Характеристики:

  • нанася боята равномерно и при движение създава прецизна линия
  • бързо засъхва на клепача и не се размазва
  • интензивно пигментирани и с наситен черен матов цвят
  • подходящи за чувствителни очи и ползващи контактни лещи

Начин за нанасяне:
Приложете диска на апликатора към линията на миглите и с непрекъснато движение при въртене на колелцето прокарайте линията надлъжно на окото. Движете от вътрешния ъгъл на окото към външния. За ефект „котешки очи“ леко удължете линията във външния ъгъл в посока към слепоочията.

Характеристика

Цвят
черен
Консистенция
флуид

За марката Artdeco

Марката Artdeco е основана през 1985 година с визията да създава козметични продукти, вдъхновени от любовта и красотата. Интензивният интерес към новите тенденции и висококачествените продукти, които да бъдат достъпни за всички жени, възнасят Artdeco почти моментално сред топ козметичните марки в Германия. Днес козметиката Artdeco е оценявана в повече от 78 страни по света.

Artdeco знае, че всяка жена е неповторима. Тя притежава собствен стил и предпочитания за изразяване на своята красота. Козметиката Artdeco отдава почит на тази уникалност и благодарение на разнообразието на своите продукти, позволява на всяка жена да изтъкне личната си красота точно така, както тя обича.

Широката гама цветове, безбройните специални продукти и възможността за индивидуален избор гарантират комплексно, но при това много лично, удовлетворение от козметиката. Пробвайте грима на Artdeco, който на шега се превръща в алтернатива на най-ексклузивните марки и ще узнаете, че качествените продукти не винаги са недостижими.

Оценка Artdeco Roll it Disc Eyeliner