Artdeco Beauty Box Trio магнитна кутийка за сенки за очи, ружове и покрвен крем

Artdeco Beauty Box Trio магнитна кутийка за сенки за очи, ружове и покрвен крем
Artdeco Beauty Box Trio магнитна кутийка за сенки за очи, ружове и покрвен крем
Препоръчителна цена на дребно
18,00лв.

Спестете 28%
5152
12,90лв.

Код: ART1644 | в наличност повече от 3 бр.
1
СПИДИ
понеделник 10.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание Artdeco Beauty Box Trio

Описание:
Луксозната козметична кутия Artdeco Beauty Box Trio предлага отлична възможност за подбор на любимата Ви козметика, която по този начин ще да бъде винаги с Вас! Съдържанието на кутията се закрепва с помощта на магнити. В козметичната кутия Artdeco Beauty Box Trio без проблем може да съхранявате три сенки за очи с апликатор, или руж с апликатор. Цветовете на сенките може да си подберете според Вашите нужди. Освен това в кутията има вградено огледало, което е практично предимно по време на пътуване. Продуктите, които желаете да поставите в кутията, трябва да се закупят отделно!

За марката Artdeco

Марката Artdeco е основана през 1985 година с визията да създава козметични продукти, вдъхновени от любовта и красотата. Интензивният интерес към новите тенденции и висококачествените продукти, които да бъдат достъпни за всички жени, възнасят Artdeco почти моментално сред топ козметичните марки в Германия. Днес козметиката Artdeco е оценявана в повече от 78 страни по света.

Artdeco знае, че всяка жена е неповторима. Тя притежава собствен стил и предпочитания за изразяване на своята красота. Козметиката Artdeco отдава почит на тази уникалност и благодарение на разнообразието на своите продукти, позволява на всяка жена да изтъкне личната си красота точно така, както тя обича.

Широката гама цветове, безбройните специални продукти и възможността за индивидуален избор гарантират комплексно, но при това много лично, удовлетворение от козметиката. Пробвайте грима на Artdeco, който на шега се превръща в алтернатива на най-ексклузивните марки и ще узнаете, че качествените продукти не винаги са недостижими.

Оценка Artdeco Beauty Box Trio