Artdeco Beauty Box Magnum магнитна кутийка за сенки за очи, ружове и покрвен крем

Artdeco Beauty Box Magnum магнитна кутийка за сенки за очи, ружове и покрвен крем
Artdeco Beauty Box Magnum магнитна кутийка за сенки за очи, ружове и покрвен крем
5120
27,00лв.

Код: ART1654 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
вторник 9.03.2021 г.
Лично получаване
вторник 9.03.2021 г.

Описание на продукта Artdeco Beauty Box Magnum

Описание:
Желаете ли Вашата декоративна козметика да Ви е винаги под ръка? В такъв случай изпробайте страхотната вариабилност на магнитната кутия  Artdeco Beauty Box Magnum, с която можете да избирате цвят и вид декоративна козметика според Вашите представи. В магнитната кутия може да съхранявате 12 сенки за очи, или 9 сенки за очи и руж или пък 7 сенки за очи, руж и апликатор и много други варианти. Съдържанието на кутията се закрепва с помощта на магнити. Част от козметичната кутия Artdeco Beauty Box Magnum е и огледало, което ще оцените предимно по време на пътуване. Продуктите, които желаете да поставите в кутията, трябва да се закупят отделно!

За марката Artdeco

Марката Artdeco е основана през 1985 година с визията да създава козметични продукти, вдъхновени от любовта и красотата. Интензивният интерес към новите тенденции и висококачествените продукти, които да бъдат достъпни за всички жени, възнасят Artdeco почти моментално сред топ козметичните марки в Германия. Днес козметиката Artdeco е оценявана в повече от 78 страни по света.

Artdeco знае, че всяка жена е неповторима. Тя притежава собствен стил и предпочитания за изразяване на своята красота. Козметиката Artdeco отдава почит на тази уникалност и благодарение на разнообразието на своите продукти, позволява на всяка жена да изтъкне личната си красота точно така, както тя обича.

Широката гама цветове, безбройните специални продукти и възможността за индивидуален избор гарантират комплексно, но при това много лично, удовлетворение от козметиката. Пробвайте грима на Artdeco, който на шега се превръща в алтернатива на най-ексклузивните марки и ще узнаете, че качествените продукти не винаги са недостижими.

Оценка Artdeco Beauty Box Magnum