Artdeco Asian Spa White Lotus & Rice Milk дълбоко възстановителен крем за ръце

Artdeco Asian Spa White Lotus & Rice Milk дълбоко възстановителен крем за ръце
Artdeco Asian Spa White Lotus & Rice Milk дълбоко възстановителен крем за ръце
75 мл.

Код: ART3683 | Този продукт не е в наличност

Описание Artdeco Asian Spa White Lotus & Rice Milk
Характеристика

Регенериращият крем и маска за ръце Artdeco Asian Spa Skin Purity се грижи за екстра суха и често натоварвана кожа на ръцете, подхранва я в дълбочина, омекотява и придава фино кадифено усещане.

Характеристики:

  • интензивно хидратира кожата и й осигурява необходимото подхранване
  • прави кожата на ръцете фина и мека на допир
  • служи като класически крем и дълбоко регенерираща маска
  • бързо попива в кожата и не оставя мазен филм

Начин за нанасяне:
Нанесете достатъчно количество крем на кожата на ръцете и нежно масажирайте. 1-2 пъти седмично използвайте по-голямо количество крем на ръцете и оставете да въздейства поне 20 минути, по възможност с ползване на памучни ръкавици. После изплакнете останалия крем с вода или избършете с хартиена кърпичка.

Характеристика

Консистенция
крем
Тип кожа
за всички типове кожа

За марката Artdeco

Марката Artdeco е основана през 1985 година с визията да създава козметични продукти, вдъхновени от любовта и красотата. Интензивният интерес към новите тенденции и висококачествените продукти, които да бъдат достъпни за всички жени, възнасят Artdeco почти моментално сред топ козметичните марки в Германия. Днес козметиката Artdeco е оценявана в повече от 78 страни по света.

Artdeco знае, че всяка жена е неповторима. Тя притежава собствен стил и предпочитания за изразяване на своята красота. Козметиката Artdeco отдава почит на тази уникалност и благодарение на разнообразието на своите продукти, позволява на всяка жена да изтъкне личната си красота точно така, както тя обича.

Широката гама цветове, безбройните специални продукти и възможността за индивидуален избор гарантират комплексно, но при това много лично, удовлетворение от козметиката. Пробвайте грима на Artdeco, който на шега се превръща в алтернатива на най-ексклузивните марки и ще узнаете, че качествените продукти не винаги са недостижими.

Оценка Artdeco Asian Spa White Lotus & Rice Milk