Artdeco Boosting Gel Moisturizerтоалетно мляко за тяло за всички видове кожа

Artdeco Boosting Gel Moisturizer тоалетно мляко за тяло за всички видове кожа
Artdeco Boosting Gel Moisturizer тоалетно мляко за тяло за всички видове кожа
Ginger & Goji Berry 200 мл.

Код: ART3672 | Този продукт не е в наличност
  • Описание на продукта
  • За марката
  • Оценка

Описание на продукта Artdeco Boosting Gel Moisturizer
Характеристика

Гелът за тяло Artdeco Boosting Gel Moisturizer се грижи за кожата на цялото тяло, изпъва я и едновременно предоставя усещане за комфорт.

Характеристики:

  • хидратира и подхранва в дълбочина
  • бързо се абсорбира и веднага изсъхва

Характеристика

Консистенция
гел
Тип кожа
за всички типове кожа

За марката Artdeco

Марката Artdeco е основана през 1985 година с визията да създава козметични продукти, вдъхновени от любовта и красотата. Интензивният интерес към новите тенденции и висококачествените продукти, които да бъдат достъпни за всички жени, възнасят Artdeco почти моментално сред топ козметичните марки в Германия. Днес козметиката Artdeco е оценявана в повече от 78 страни по света.

Artdeco знае, че всяка жена е неповторима. Тя притежава собствен стил и предпочитания за изразяване на своята красота. Козметиката Artdeco отдава почит на тази уникалност и благодарение на разнообразието на своите продукти, позволява на всяка жена да изтъкне личната си красота точно така, както тя обича.

Широката гама цветове, безбройните специални продукти и възможността за индивидуален избор гарантират комплексно, но при това много лично, удовлетворение от козметиката. Пробвайте грима на Artdeco, който на шега се превръща в алтернатива на най-ексклузивните марки и ще узнаете, че качествените продукти не винаги са недостижими.

Оценка Artdeco Boosting Gel Moisturizer